devasa imorr
Yoctopat
Daha fazla
Zaten sadece 3 tane marka biliyorsun. Razer - Logitech - ASUS. Pardon 4. olarak SteelSeries'de eklenebilir araya.
Yani öneri yaptığınız için teşekkür ederim de, bir süredir klavye/mouse piyasası bu tarz custom markaların elinde ve çok daha mantıklılar.Akko ne hayatımda hiç duymadım değişik markalar.
Logitech razer en iyisi.
Hocam bu renk paleti kusma getiriyor bana artık, şuanda da benzerini kullandığım için.Tam bir F/P ürünü diyebilirim. Kullanıcıların bir çoğu memnun görünüyor.
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Hot Swap Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Türkçe Q Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları
Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Hot Swap Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Türkçe Q Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu hos duruyor, şarjı ne durumda acaba?AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Ben mongsek kullanıyorum onu da önerirdimde yüzde 60.
İçerisinde 8000 mAh batarya bulunuyor. RGB'siz 1 ay süreye kadar kullanım durumu oluyor.Bu hoş duruyor, şarjı ne durumda acaba?
Fun 60 kullanıyorsan sadece Hall effect ve düşük bütçeli olsun diye çok ucuz bir ürün çıkartma amacıyla yapılmış bir klavye. Akko fun serisi komple ses ve hissiyat bakımından bir zamanlar AliExpress'de 400TL'ye satIlmış red switch E-YOOSO kalitesinde. Buradaki arkadaşın o tarz bir klavye ile işi yok. Mekanik sağlam ses ve hissiyatlı bir klavye alabilir o fiyata.
Peki benzer 1-2 alternatif daha önerebilir misiniz? 1 tane full size önerme ihtimaliniz var mı meselaİçerisinde 8000 mAh batarya bulunuyor. RGB'siz 1 ay süreye kadar kullanım durumu oluyor.
Full size almak yerine harici numpad alabilirsin.Peki benzer 1-2 alternatif daha önerebilir misiniz? 1 tane full size önerme ihtimaliniz var mı mesela
Hocam hiç hoşuma gitmiyor o muhabbet.Full size almak yerine harici numpad alabilirsin.
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark K3 Pro Numpad
Numeric Keypad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
4000TL bütçe ile Full Size istersen bu şekilde alabilirsin.
Hocam hiç hoşuma gitmiyor o muhabbet.
Bu biraz bütçe aşıyor ancak çok kaliteli.Peki benzer 1-2 alternatif daha önerebilir misiniz? 1 tane full size önerme ihtimaliniz var mı mesela
Bu biraz bütçe aşıyor ancak çok kaliteli.