4 bin TL'yi geçmeyecek şekilde Rapid trigger + snap tap klayve önerisi

Ne işe yarıyor tam olarak.

W75 alırsan eğer bu 700 TL'lik kodu sepete ücretsiz ekleyebiliyorsun. Sonraki alışverişinde alt limit olmadan 700 TL indirim oluyor.

Evet birleştirebilirsin.

O zaman çok iyi oldu ATK M1 alacaktım ama alırsam klavyeye para yetmiyordu eğer 1000 TL indirim oluyorsa çok iyi.

Hocam bahsetmişken mouse olarak o modeli önerir misiniz? Şarj konusu önemli benim için.
Benim aldığım mouse değil kulaklık.

Evet birleştirebilirsin.

Hocam şimdi doğru mu anladım biz tüm parayı Parolapara'ya atacaz. Ödeme yaparkende İyzico ile yapacağız ama Parolapara cashbacki nasıl gelecek?
@roxy1881

Son düzenleme:
Benim aldığım mouse değil kulaklık.

Hocam şimdi doğru mu anladım biz tüm parayı Parolapara'ya atacaz. Ödeme yaparkende İyzico ile yapacağız ama Parolapara cashbacki nasıl gelecek?
@roxy1881
Hocam, bütün parayı siz Parolparaya yatıracaksınız. İyzico kampanyalarına katılmak için kampanyalara ana menüden katılın, İyzico ile ödeme seçeneğine tıklayıp, İyzico'ya kayıtlı olan numaranızı girin. Sonrasında, Parolaparada bulunan sanal kart bilgilerini (kart numarası ve CVV) girin, ardından ödemeyi tamamlayın.

Hocam, bütün parayı siz Parolparaya yatıracaksınız. İyzico kampanyalarına katılmak için kampanyalara ana menüden katılın, İyzico ile ödeme seçeneğine tıklayıp, İyzico'ya kayıtlı olan numaranızı girin. Sonrasında, Parolapara'da bulunan sanal kart bilgilerini (kart numarası ve CVV) girin, ardından ödemeyi tamamlayın.

Ben direkt İyzico'yu kart sandım hocam. Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı