Leuna
Hectopat
![]()
EPİN - Oturum Aç
www.epin.com.tr
Bu işlemleri epin.com üzerinden mi gerçekleştirdiniz? Bende 2 saattir Tosla uygulamasından yapmaya çalışıyorum![]()
Yok sizin suçunuz değil benim kütüklüğümden kaynaklanıyor oAllah iyiliğinizi versin hocamTosla kodun doğru olup olmaması bizim sorunumuz değil diyip kendi sitesine yönlendiriyor
Yeterince açık olamamışım sanırım
![]()
Yok sizin suçunuz değil benim kütüklüğümden kaynaklanıyor o![]()
Yok hocam ben 2 gün önce deyince zaten kendi sitesine kayıt olup uğraşmışsınızdır diye ek olarak belirtmemiştimMesajı düzenleyip Epin sitesi üzerinden diye ekledim şimdi.
Hocam dediklerinizi yaptım, bu bilgilerin gelmesi ortalama ne kadar sürüyor.
Ortalama 10-15 dakika sürmüştü benimki. Yarım saati geçmez diye tahmin ediyorum. Siz yine de arada girip yenileyin sayfayı bilgilendirme mesajı gelmiyor.
Hocam "Bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir" diyor ne yapmalıyım?
Mastercard seçtiniz değil mi hocam? Onu seçmenize rağmen aynı hata alıyorsanız iyice kontrol edin yanlış girip girmediğinize. Yine de sıkıntı çıkartıyorsa müşteri hizmetlerine yazabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.