Leuna Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 457 Çözümler 6 12 Temmuz 2023 #21 burak3030 dedi: Çözdüm hocam sorunu, ilk başta Mastercard seçmeme rağmen hata veriyordu sonradan düzeldi nedense. Şu an onay bekliyor işlemim, size çok teşekkür ederim 2 gündür bununla uğraşıyordum. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam rica ederim. Keyifli harcamalar iyi sosyaller dilerim
burak3030 dedi: Çözdüm hocam sorunu, ilk başta Mastercard seçmeme rağmen hata veriyordu sonradan düzeldi nedense. Şu an onay bekliyor işlemim, size çok teşekkür ederim 2 gündür bununla uğraşıyordum. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam rica ederim. Keyifli harcamalar iyi sosyaller dilerim
burak3030 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #22 Leuna dedi: Ne demek hocam rica ederim. Keyifli harcamalar iyi Sosyaller dilerim Genişletmek için tıkla... Hocam sizi çok yordum fakat bu onay işlemi ortalama ne kadar sürüyor?
Leuna dedi: Ne demek hocam rica ederim. Keyifli harcamalar iyi Sosyaller dilerim Genişletmek için tıkla... Hocam sizi çok yordum fakat bu onay işlemi ortalama ne kadar sürüyor?