Çözüldü 4 çekirdek işlemci tek çekirdek gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
4 çekirdek olan işlemci tek çekirdek gözükmeye başladı ve PC yavaşladı bayağı.

Dosya Ekleri

• 20231125_191737.jpg
    20231125_191737.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 89
Çözüm
İşlemcinizin markası nedir? Ayrıca o tiki kapatın ve oraları kurcalamayın. O tik kapalıyken zaten işlemcinin kaç çekirdeği varsa o kadar kullanıyor. O tiki açıp en alttakini seçmeniz mantıksız.
İşlemcinizin markası nedir? Ayrıca o tiki kapatın ve oraları kurcalamayın. O tik kapalıyken zaten işlemcinin kaç çekirdeği varsa o kadar kullanıyor. O tiki açıp en alttakini seçmeniz mantıksız.

Çözüm
Hocam teşekkür ediyorum Tiki kaldırdım bazı videolardan görüp yaptım da pişman oldum tiki kaldırıp yeniden başlattım düzeldi işlemci Intel i-3 4030U

İşlemciniz 2 çekirdekli, 4 iş parçacıklı. O ayarlara bir daha dokunmayın onlar performans arttırmaz.
Windows sistem yapılandırma sekmesini devre dışı bıraksada Türk halkı olarak rahatlasak, hocam neden kurcalarsınız orayı? Bir de buraya elleyince performansın artacağını düşünenler var.
Gerçekten öyle. Başka milletlerden bu kadar kurcalayan var mı bilmiyorum.

Hocam Malum PC pahalı olunca herkes elindekini kullanmaya başladı LAPTOP kullanıyorum Ram ve SSD yükselttik tüm bakım Driver vs Format yaptım yine de bir umut biraz performans artışı istedim Ama galiba ... 8 yıllık pc den daha ne isteyebilirim ki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı