Ben bilgilerimi internetten edinmemHocam iyi bilgilisiniz ama çok eskisiniz. Ve maalesef bu modern teknolojiye uyum sağlamanızı pek çok yönden etkiliyor. İnternette i5 stuttering diye yazarsanız bulursunuz.
@SÜREKLİ DİZİ ANNECİ HERİF çözünürlük, FPS.
Ben de oyunlarımı sorunsuz oynayabiliyorsam işime bakarımSana katılıyorum dostum.
Çünkü benim işlemci 2008 yılında çıkmış ve 760 4 GB ekran kartı ile her oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.
Gta 5 oyununda Full Hd çözünürlükte ve en yüksek ayarlarda 45.Hocam iyi bilgilisiniz ama çok eskisiniz. Ve maalesef bu modern teknolojiye uyum sağlamanızı pek çok yönden etkiliyor. İnternette i5 stuttering diye yazarsanız bulursunuz.
@SÜREKLİ DİZİ ANNECİ HERİF çözünürlük, FPS.
Bahsetmeyelim hocam bahsetmeyelimKomik. İngilizceyi çeviriden bakan kişi bana İngilizce öğretiyor. Elinizdeki işlemci QX serisi. Binlerce liralık işlemci. Bu söylediğiniz şey, 2002'de de uzaya gittiler gibi bir şey. Core 2 işlemci (o zamanın i5'i gibi düşünülebilir) şu an ne durumda? Binlerce liralık değil, son kullanıcıdaki yüzlerle ölçülen işlemciden bahsedelim biraz.
Çok doğru demişsiniz. Maalesef kapitalizm bize 3 liralık şeyi 5 liraya sattırıyor.Bahsetmeyelim hocam bahsetmeyelim
Ben internet amaçlı PC de hala CORE2 DUO işlemci kullanmaktayım. Bu PC ile bir süre önce bir arkadaşa render işlemi için yardımcı olmuştum.
1:40 saatlik bir videoyu 48dk gibi bir sürede 720P ye çevirmişsem ve hala internet tabanlı oyunları bu PC ile sorunsuzca oynayabiliyorsam, kapitalizmin amaçlarına alet olmam
HAA NOT:
Stutter kelimesini sizlerin de anlayabilmesi için google çevirisi ile sundum ki kavga çıkmasın diye.
Ben de ingilizce eğitimi aldım ama, stutter şu demektir deseydim inandırıcı olmazdı.
Genellikle monitörlerde gözlemlenen bu stuttering olayı için, i5 gibi donanımlar suçlanıyorsa, o sitelerden uzak durmanızı öğütlerim.
Bu İ5 stuttering olayları Ryzen ve 8. nesil gibi çok çekirdeklilerin çıktığı zamana denk gelmesi de garipBahsetmeyelim hocam bahsetmeyelim
Ben internet amaçlı PC de hala CORE2 DUO işlemci kullanmaktayım. Bu PC ile bir süre önce bir arkadaşa render işlemi için yardımcı olmuştum.
1:40 saatlik bir videoyu 48dk gibi bir sürede 720P ye çevirmişsem ve hala internet tabanlı oyunları bu PC ile sorunsuzca oynayabiliyorsam, kapitalizmin amaçlarına alet olmam
HAA NOT:
Stutter kelimesini sizlerin de anlayabilmesi için google çevirisi ile sundum ki kavga çıkmasın diye.
Ben de ingilizce eğitimi aldım ama, stutter şu demektir deseydim inandırıcı olmazdı.
Genellikle monitörlerde gözlemlenen bu stuttering olayı için, i5 gibi donanımlar suçlanıyorsa, o sitelerden uzak durmanızı öğütlerim.