4 dBi vs 16 dBi Anten

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba,

Şu anda TP-Link 722WN Wrielles adaptörü ile internete bağlanıyorum. Bu Wi-Fi adaptörünün değiştirilebilir anten
Özelliği var. Yani şu anda 4dBi anten kullanıyorum ve yabancı güvenilir bir sitede 16 dBi'nın 4$ Olduğunu Gördüm. Sizce almalı mıyım? Alırsam da arasındaki fark ne olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gördüğüm site şu şekilde: US$4.08 % 2.4GHz RP-SMA Male 16dBi WIFI Booster Wireless Omni Antenna WLAN Fit For PCI Card Modem Router Home Audio & Video from Electronics on banggood.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Faydası elbet olur fakat antenin kaliteli olduğundan emin olun.
Buna ek olarak modem üzerinde yer alan antenler değişebilir ise onlarıda değiştirin.

Temel nokta gene modem. Sizin adaptör konumu gereği az çeken yerde ise belki 1 diş daha iyi geçecektir fakat kopma sorunu var ise ciddi anlamda azalacaktır.

Faydası elbet olur fakat antenin kaliteli olduğundan emin olun.
Buna ek olarak modem üzerinde yer alan antenler değişebilir ise onlarıda değiştirin.

Temel nokta gene modem. Sizin adaptör konumu gereği az çeken yerde ise belki 1 diş daha iyi geçecektir fakat kopma sorunu var ise ciddi anlamda azalacaktır.

Kopma sorunum yok ve modem bize ait değil şuanda farklı bir odadayım 4 diş çekiyor ama asıl odada 4 diş çekiyor dbi mantığı nedir sinyal arttırmak mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı