4 dolara Resident Evil oyun önerisi

Aresxe13

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston 1x16 5600 MHZ DDR5
SSD veya HDD modeli
MLD M500 Ultra 500 GB
Ekran kartı
Gigabyte Windforce Rtx 4060 TI
Anakart
GIGABYTE H610 MH DDR5
İşlemci
Intel Core i5 12400F
Öncelikle Resident Evil serisinin 2, 3, 7, ve 8. oyunlarını oynayıp bitirdiğimi belirtmek istiyorum. Capcom'un Steam'deki yeni etkinliğinde çoğu oyunları ve oyun serileri indirime girdi, buna Resident Evil'da dahil. Steam cüzdanımda yaklaşık 4 dolar var, ve 4 doların altına düşen pek çok Resident Evil serisinden oyun var. Birini almayı düşünüyordum, ama çok fazla seçenek var ve hangisi parama değer, hangisi değmez bilemedim. 4 doların altındaki oyunlar sırasıyla:
Resident Evil 5
Resident Evil 6
Resident Evil 0
Resident Evil Revelations.
Resident Evil 4(2005)
Resident Evil Revelations 2
Bu oyunlardan sizce almaya değer olan var mı? Resident Evil 5 ve 6 hakkında kötü yorumlar duydum, ancak beğenen de yok değil diye sorayım dedim.

Emin misiniz hocam, 2005'teki orijinal hali o kadar iyi olmaz diye çok düşünmemiştim onun önerileceğini. O eski mekaniklerden dolayı.
Gayet güzel kesin oynanır. Ama şahsen ben önce Remake'i oynamanızı tavsiye ederim.

4 bence. Revelations split screen coop oyunu cunku.
Değil hocam. Singleplayer oyun. Hikaye anlatımı falan da çoğu RE oyunundan iyi. Vuruş hissi kütük ve çok zor değil oyun ama yine de güzel. Ama ben olsam bu parayla ilk RE oyununu alırım. Jill Chris gibi karakterler var ve tam Old School survival horror oyunu. Kesin oynanır bence.

Gayet güzel kesin oynanır. Ama şahsen ben önce Remake'i oynamanızı tavsiye ederim.

Değil hocam. Singleplayer oyun. Hikaye anlatımı falan da çoğu re oyunundan iyi. Vuruş hissi kütük ve çok zor değil oyun ama yine de güzel. Ama ben olsam bu parayla ilk re oyununu alırım. Jill chris gibi karakterler var ve tam old school Survival horror oyunu. Kesin oynanır bence.

Vallahi Remake'e verecek 15 dolarlık param bile yok şu an hocam o yüzden alamıyorum, para olsa direk alırdım izlediğim videolardan ve söylentiler bile yeter benim için çok zevkli bir oyuna benziyor re4. insanların 1000 saat yaptığı sayılı hikayeli oyunlardan biri yani.

Vallahi Remake'e verecek 15 dolarlık param bile yok şu an hocam o yüzden alamıyorum, para olsa direk alırdım izlediğim videolardan ve söylentiler bile yeter benim için çok zevkli bir oyuna benziyor re4. insanların 1000 saat yaptığı sayılı hikayeli oyunlardan biri yani.
Bekletin derim. Remake'i oynadıktan sonra orjinal 4'e bakarsınız daha iyi olur bence. Şuanlık ilk RE oyununu alın bence old school hayatta kalma korku olması baya sarar.

Değil hocam. Singleplayer oyun. Hikaye anlatımı falan da çoğu re oyunundan iyi. Vuruş hissi kütük ve çok zor değil oyun ama yine de güzel. Ama ben olsam bu parayla ilk re oyununu alırım. Jill chris gibi karakterler var ve tam old school Survival horror oyunu. Kesin oynanır bence.

Revalationstan bahsediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı