4 Yıldır 4 GB RAM'le Windows 10+chrome'da kanser olduğum için yeni RAM arayışına girdim. 2133 MHz CL15 notebook RAM'e ihtiyacım var. Öncelikle 4 GB ve 8 GB arasında çok fark olur mu bunu öğrenmek istiyorum. Arada 100 TL var, verdiğime değer mi? Ya da sizin önereceğiniz RAM'ler var mıdır?
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Aslında şu RAM'i ucuza buldum fakat 2666MHz olduğu için çalışmayacağı söylendi. MHz'si yüksek olan RAM, MHz'si düşük olana ayak uyduramıyor muydu? Kesin çalışmaz diyebilir miyiz, yoksa alıp test edip de çalışmazsa iade etmem mi daha mantıklı?
Aslında şu RAM'i ucuza buldum fakat 2666MHz olduğu için çalışmayacağı söylendi. MHz'si yüksek olan RAM, MHz'si düşük olana ayak uyduramıyor muydu? Kesin çalışmaz diyebilir miyiz, yoksa alıp test edip de çalışmazsa iade etmem mi daha mantıklı?
4+8 GB dual channel çalışmayacağı için mi öyle diyorsunuz? Öyle ise önce Kingston olanı alıp denerim, çalışmazsa diğer 4 GB'lığı alırım. Tavsiye için teşekkürler.