4 GB 2666 MHz RAM laptop aşırı yavaş

mguli

Hectopat
Arkadaşlar, ablamın laptopunda uzun zamandır acayip bir yavaşlık var. Sorunu çözmek için her şeyi denedim ama sorun çözülmedi. 4 GB DDR 4 2666MHz RAM var ve sorunsuz çalışıyor, o yüzden RAM düşük diye yavaş yazan arkadaşlar var. Arkadaşlar, RAM düşük olsa bile normal bir yavaşlık değil, hard diskten bir sorundur diye düşündüm ama hard disk sağlığı %100 ve aşırı şaşırdım. Format atmak istemedim çünkü orijinal Windows'tan vazgeçmek istemedim ama yavaşlık çok büyük bir sorun olmaya başladı. Ayarlardan sıfırladım, olmadı. Ben de o yüzden bugün format atma kararı aldım. Ne dersiniz? İşe yarar mı yoksa başka bir şey mi deneyeyim?

Arkadaşlar, ablamın laptopunda uzun zamandır acayip bir yavaşlık var. Sorunu çözmek için her şeyi denedim ama sorun çözülmedi. 4 GB DDR 4 2666MHz RAM var ve sorunsuz çalışıyor, o yüzden RAM düşük diye yavaş yazan arkadaşlar var. Arkadaşlar, RAM düşük olsa bile normal bir yavaşlık değil, hard diskten bir sorundur diye düşündüm ama hard disk sağlığı %100 ve aşırı şaşırdım. Format atmak istemedim çünkü orijinal Windows'tan vazgeçmek istemedim ama yavaşlık çok büyük bir sorun olmaya başladı. Ayarlardan sıfırladım, olmadı. Ben de o yüzden bugün format atma kararı aldım. Ne dersiniz? İşe yarar mı yoksa başka bir şey mi deneyeyim?

İşe yarar bence ben dün attım bu performansı özlemişim oyun falan kurmam sadece Adobe uygulamaları kurulu onun dışında bir şey kurmadım.PC 2 3 kat hızlandı bende başta ayarlardan denedim. Ama olmadı orada bekledik falan sıfırlandı ama olmadı hala yavaştı. Bizde format attık çok daha iyi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı