4 GB 64 Bit Sistem 2 GB RAM Görünme Sorunu

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam dostlar. Bilgisayarımda 2 GB RAM vardı 2 GB daha taktım. CPU-Z gibi programlarda 2. RAM'im görünüyor ancak sistem özelliklerinden bakınca hala 2 GB olarak görünüyor RAM miktarım. Bunu bir yerden aktifleştirmem falan gerekiyor sanırım, biri beni aydınlatabilir mi? (Sistemim 64 bit Windows 10 Pro)

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ta memory adında pek seçenek göremedim tek 1 tane var o da Memory Hole diye bir seçenek o da disabled şu anda ne olduğunu çözemedim daha.İşletim sistemi olarak ta şuan elimde windows 10 dışında key yok maalesef en kötü ihtimalle korsan deneyip eğer işe yararsa sonra satın alabilirim.
Korsana gerek yok.:melek: Önceki mesajlarımda da dediğim gibi Linux dağıtımlarından birini USB bellek üzerinden rahatlıkla kullanabilirsin.
Kendi kullandığım Linux dağıtımı ve USB ye aktarım için program:

Home - Porteus - Portable Linux
Universal USB Installer - Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux

Korsana gerek yok.:melek: Önceki mesajlarımda da dediğim gibi Linux dağıtımlarından birini USB bellek üzerinden rahatlıkla kullanabilirsin.
Kendi kullandığım Linux dağıtımı ve USB ye aktarım için program:

Home - Porteus - Portable Linux
Universal USB Installer - Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux
Şöyle de bir şey var ben bilgisayarım el verdiği kadar az da olsa oyun da oynuyorum, ve ses düzenleme programları falan kullanıyorum kullandığım programlar Linux destekliyor mu bilmiyorum ama eğer destekliyor ise deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı