4 GB DDR4 2133MHz RAM tavsiyesi

Ben sana içini aç mı diyorum? BIOS'tan baksana arkadaşım.
Bilsem sormam değil mi hocam. :)
CPU-Z programı üzerinden SPD sekmesini açıp RAM slotunu seçersen RAM'in markası, seri numarası ve bilmek istediğin diğer özelliklerini görebilirsin.
Slot boş gözüküyor.
4 slot'u seçtim tek tek baktım gri ekran bilgi yok.
Galiba Ram tümleşik.
.
AIDA64 Extreme Programını indirdim oradan bakıyorum ama galiba bu farklı bir şey anlayanlar bakabilir mi? SDRAM nedir? Bilgisayar Asus X556U serisi laptop, DDR4 sistem.
@Recep Baltaş Beyefendimiz DDR4 SDRAM nedir? bu konuda bir tek sen yardımcı olabilirsin gibi gözüküyor. :)

Dosya Ekleri

• 22222.png
    22222.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 333333.jpg
    333333.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bilsem sormam değil mi hocam. :)

Slot boş gözüküyor.
4 slot'u seçtim tek tek baktım gri ekran bilgi yok.
Galiba Ram tümleşik.
.
AIDA64 Extreme Programını indirdim oradan bakıyorum ama galiba bu farklı bir şey anlayanlar bakabilir mi? SDRAM nedir? Bilgisayar Asus X556U serisi laptop, DDR4 sistem.
@Recep Baltaş Beyefendimiz DDR4 SDRAM nedir? bu konuda bir tek sen yardımcı olabilirsin gibi gözüküyor. :)

Tekrardan merhaba, istediğin bütçe ve özelliklerde sana tavsiye olarak attığım Crucial marka RAM, DDR4 SDRAM'dir.
Buradan RAM'in diğer özelliklerini de görebilirsin. (Sayfanın en alt kısmında.) Kendi RAM'in eğer CL15 ise bu RAM'i gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin. Eğer kendi RAM'in CL15 değil ise sıkıntı çıkabilir de, çıkmayabilir de. Kendi RAM'inin CL değerlerini merak ediyorsan, bir şekilde ulaşıp marka ya da modeli konusunda daha fazla bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Tekrardan merhaba, istediğin bütçe ve özelliklerde sana tavsiye olarak attığım Crucial marka RAM, DDR4 SDRAM'dir.
Buradan RAM'in diğer özelliklerini de görebilirsin. (Sayfanın en alt kısmında.) Kendi RAM'in eğer CL15 ise bu RAM'i gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin. Eğer kendi RAM'in CL15 değil ise sıkıntı çıkabilir de, çıkmayabilir de. Kendi RAM'inin CL değerlerini merak ediyorsan, bir şekilde ulaşıp marka ya da modeli konusunda daha fazla bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgisayarda mevcut ram DDR4 SDRAM diye geçiyor.
Bu gömülü Ram galiba bende bilmiyorum araştırdım bir şey anlamadım.
CL15 evet.
Sormak istediğim SDRAM'in ne olduğu?
SDRAM gömülü Ram mi oluyor anlamadım ben?

O zaman gönderdiğim RAM'i kullanmanızda bir sorun yok gözüküyor.
Anladım teşekkürler.
Ben yine onu sormuyorum sosyalde herkes soruyu okumuyor galiba yada istediği gibi cevap veriyor. :D
Neyse fazlasını bilmeye gerek yok artık iş görüyorsa tamamdır.
Fazla detay baş ağrısı başka bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı