osman_demirbas Picopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 40 14 Ekim 2020 #1 Ekran kartım 4 GB olmasına rağmen 0 MB gösteriyor. Bana bilgisayarcı Windows 7 yükle dedi, yükledi ama bu sefer ekran daha da büyüktü. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2020
Ekran kartım 4 GB olmasına rağmen 0 MB gösteriyor. Bana bilgisayarcı Windows 7 yükle dedi, yükledi ama bu sefer ekran daha da büyüktü.
KS KS osman_demirbas Picopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 40 14 Ekim 2020 #31 O ses geldiği an yeniden başlattım ve o an görüntü yoktu ekran simsiyahtı Paveloyd dedi: Windows 10'a geçerseniz sorunun düzelmesi olası. Genişletmek için tıkla... Kardeşim şuan Windows 10 kullanıyorum Artı 0 Eksi
O ses geldiği an yeniden başlattım ve o an görüntü yoktu ekran simsiyahtı Paveloyd dedi: Windows 10'a geçerseniz sorunun düzelmesi olası. Genişletmek için tıkla... Kardeşim şuan Windows 10 kullanıyorum
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #32 osman_demirbas dedi: Kardeşim şuan Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk mesajında Windows 7 yazıyordu, diğer mesajlarını okumadım. Artı 0 Eksi
osman_demirbas dedi: Kardeşim şuan Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk mesajında Windows 7 yazıyordu, diğer mesajlarını okumadım.