Format atarken diski okumuyor mu desem, okuyor ama 0 MB okuyor mu desem bilemedim. İnternette araştırdığımda bir driver indiriyorlar ama hepsi laptop olduğu için toplama bilgisayarda indirmem gerekiyor mu onu anlayamadım.
Control + alt + del tuşlarına basın ya da reset atın.
Onları yaptık zaten hocam.
Komutların arasında onarma vs vardı zaten. Bence o disk sorunlu hocam.
Komutların arasında onarma vs vardı zaten. Bence o disk sorunlu hocam.
Farklı diske Windows kurma imkanınız varsa kurun, M.2 diske bir de orada bakalım.
Kendi kendine bozulan bir şey mi bu çünkü kardeşim oynarken kapanıyordu, bilgisayarı açıyordu yine kapanıyordu açar açmaz. Bu önceden de yaşanmıştı ama kablo sıkıştığı için olduğunu düşünüp kabloyu kontrol ettiğimde gerçekten kablo sorunu olduğunu fark etmiştim ama bu sorunu yaşadığımda kablolardan kaynaklı değildi. Bir gece saat 2 de arkadaşlarla CS girecekken yine kapandı BIOS pilini çıkar tak yap dediler yaptım ondan sonra BIOS'a atmaya başladı.
Farklı diskim yok 1 tane M.2 SSD var.
Ani kapanmalar SSD'lere zarar verir.
Sorun olmaz.BIOS pilinde çok çok ufak çizik var ama bu sorun yaratır mı bilmiyorum.
Sanmıyorum. En fazla mavi ekran hatası verir. Ani kapanmalar genelde PSU kaynaklıdır.SSD kaynaklı ani kapanma olur mu peki?
Sorun olmaz.
Sanmıyorum. En fazla mavi ekran hatası verir. Ani kapanmalar genelde PSU kaynaklıdır.
Sorun olmaz.
Sanmıyorum. En fazla mavi ekran hatası verir. Ani kapanmalar genelde PSU kaynaklıdır.
Bozar ya da bozmaz diyebilmem için PSU sorunlu mu bilmem gerekiyor. PSU testi için de sorunsuz çalışan bir Windows'a ihtiyacım var.Yani ben şimdi bir disk daha sipariş etsem PSU bunu bozabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.