TaylanArda Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 165 28 Şubat 2019 #1 Evet arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Benim bilgisayarımda bir sorun var. Sistem Özellikleri: 4 GB RAM 4 GB Ekran kartı 3.0 GHz Ama bazı oyunları oynarken çok kasıyor, 2 GB'lık oyunda bile. Cevaplarını bekliyorum, sağ olun.
Evet arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Benim bilgisayarımda bir sorun var. Sistem Özellikleri: 4 GB RAM 4 GB Ekran kartı 3.0 GHz Ama bazı oyunları oynarken çok kasıyor, 2 GB'lık oyunda bile. Cevaplarını bekliyorum, sağ olun.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 31 Mart 2019 #11 TaylanArda dedi: Arkadaşlar ilk önce hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ama ben gta 5 açtığımda very high olarak 60 fps sabit alıyorum. Genişletmek için tıkla... ramini 8gb yap ve ayarları en düşükte bile olsa adam akıllı bir performans alırsın Artı 0 Eksi
TaylanArda dedi: Arkadaşlar ilk önce hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ama ben gta 5 açtığımda very high olarak 60 fps sabit alıyorum. Genişletmek için tıkla... ramini 8gb yap ve ayarları en düşükte bile olsa adam akıllı bir performans alırsın
KS KS TaylanArda Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 165 31 Mart 2019 #12 SaviorAngel™ dedi: ramini 8gb yap ve ayarları en düşükte bile olsa adam akıllı bir performans alırsın Genişletmek için tıkla... Yalnız Ram 4 gb Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: ramini 8gb yap ve ayarları en düşükte bile olsa adam akıllı bir performans alırsın Genişletmek için tıkla... Yalnız Ram 4 gb
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 2 Nisan 2019 #13 TaylanArda dedi: Yalnız Ram 4 gb Genişletmek için tıkla... Adam sana Ram miktarını sormamış ki 4 GB daha ekle demiş Artı 0 Eksi
TaylanArda dedi: Yalnız Ram 4 gb Genişletmek için tıkla... Adam sana Ram miktarını sormamış ki 4 GB daha ekle demiş