4 GB RAM 1.56 GHz sistem için Windows 7 iyi mi?

abntys

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Windows 10 kullanıyorum (tabii ki kullanmak denilirse), yazı bile yazılmıyor o kadar kasıyor yani. Excel ile çalışmak istiyorum, Excel'i açmaya kalksam bekle 10 dakikada anca açılır.
Parametreler: 4 GB RAM, 1.56 GHz. Excel ile çalışmak için Windows 7 iyi mi olur?

Çok iyi olur bende aynı derecede bilgisayarda Windows 7 kullanıyorum bir sıkıntı çıkartmadı sendede sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Eğer işiniz sadece Excel gibi programlarsa bir Linux dağıtımı kurmanızı öneririm. Şu anda 4GB RAM intel i3-4005U bir laptopta Archcraft üzerinden bu mesajı yazıyorum ve arkada Discord gibi programlarla ve Firefox ile 1.8GB RAM tüketiyor.

Win 8.1 Kullanabilirsiniz oda olur.

Desteği biten bir sistemi kullanmamalısınız. Windows 8.1 veya Linux Mint öneririm. Linux Mint'te terminal de işiniz cidden hiç olmaz neredeyse. Eğer zaten Linux bilginiz varsa Mint kullanın derim. Ofis alternatifi LibreOffice bayağı iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…