Çözüm 4 GB RAM 2.94 GB Kullanılabilir

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kanberkanbay

Hectopat
Arkadaşlar 2 tane daha DDR2 2 GB RAM var ve hepsini sıra sıra tek tek her şekil denedim, uyuştuğundan eminim ama 4 GB kullanmıyor PC ve format da attım, çözülmedi. Yardımınızı bekliyorum.

techno.png
technoo.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi işletim sistemi ve kaç bit yüklü ?

Bende de aynı sıkıntı olmuştu.Windows 64 bit işletim sistemine geçince düzeldi. Sizde bir deneyin isterseniz. Büyük ihtimalle sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

Harici ekran kartı mı kullanıyorsunuz? Recep abinin dediği gibi kullanmıyorsan eğer. Tak dene istersen oda neden oluyor olabilir.

@Recep Baltaş @Bilal Çakmak Anakartım Gigabyte GA-VM900M (Rev. 2.0). Harici ekran kartı takıp deneyeceğim birazdan. Bi de ben BIOS son sürüm indirip USB'ye atıyorum fakat BIOS update ederken gözükmüyor USB'de. FAT32 attım hepsini denedım programlarla denedım olmuyor. USB'de sıkıntı galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı