4 GB RAM 2.99 GB kullanılabilir olarak gözüküyor

Makaleler
2
Daha fazla  
İşlemci
E2220
Arkadaşlar 150 TL'ye E2220 işlemci ve 1 GB RAM'e sahip bir PC aldım. Bilgisayara kendi 2x2 RAM'lerimi taktım ve 64 Bit Windows 8.1 yükledim ama RAM 4 GB takılı 2.99 GB kullanılabilir şeklinde gözüküyor. Forumlara biraz baktım birçok kişi 32 Bit işletim sistemiyle alakalı bir sorun olduğunu söylemiş ama ben 64 Bit işletim sistemi kurdum. Bunun dışında anakartın internet sitesinde de 4 GB RAM desteklediği yazıyor. Sizce sorun neden kaynaklı?
@Yener K. @Yiğitt35 @tolgatoksoy14 @messinicocugu @Asdasgudas hocam sizin fikriniz nedir :)

Öyleyse bu anakartı iade edeyim :). Foxconn 45GM 45cm anakart Quad Core destekliyor mu?

Foxconn anakart da tavsiye etmiyorum, üstelik onun da Quad Core desteği yok görünüyor. Dediğim gibi G31 yonga setli anakart veya G41 ve DDR3 8 GB RAM destekli anakartlara bakın.

ASUS P5KPL-AM SE model G31 yonga setli anakartlar genelde ucuz oluyorlar, belli miktarda hız aşırtma kapasitesi de var, Quad Core işlemci de destekliyor. Foxconn anakartların "genelde" BIOS dosyaları vs çok zor bulunuyor veya siteleri battığı için sağlıklı bir bilgiye ulaşamıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı