4 GB RAM GTA 5'de yetersiz mi?

KroziWorld

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımı yeni sıfırladım ve GTA V yükledim. Grafikleri en kötü grafiklere çektim (sistem özellikleri: i5 4210U - 4 GB RAM - GT 920M) run Benchmark tests dediğimde alt kısımda 50-60 FPS arasında geziniyor ama oyuna baktığımda maximum 5 FPS. Nasıl oluyor şimdi bu? Bir de abimin bilgisayarında i7 4700MK 8 GB RAM ve GT 740M. Benim ekran kartım sanırım daha iyi ETS 2'de karşılaştırdık abimin bilgisayarı ETS 2'de Full ayarlarda kaldırmıyor ama benimki kaldırıyor iş GTA'ya gelince değişiyor, sorun RAM'lerimizde mi? ( Windows 10 64 Bit kullanıcısıyı -Z-) 4 GB RAM daha takarsam bilgisayar ve oyunlar rahatlayacak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_0265.JPG
    991,9 KB · Görüntüleme: 31

Anakart kac MHz destekliyor ve takılı olnın ki kaç MHz.
Bunları dikkate al söylediğin RAM'larin MHz'si çok düşük FPS'de fark yaratır RAM'in MHz'si. Pardon yazmışsın ama bu devirde 1600MHz'de düşük Win 10 kullanıyorsan hele.

Nasıl yani olumlu bir şekilde mi?
Her neyse. Sizce hangisini almalıyım. Diğeriyle aynı olanı mı yoksa Hi-level 'mi

Bende 8 GB var. Ona rağmen çok olmasa da aşırı süratle araba sürerken drop yediğim oluyor.

4 GB ram takmayı düşünüyorum yukarda link bıraktım 2 tane birisi Şuanda takılı olan yani kullandığım markanın modelinin aynısı diğeride Hi-Level hangisini alayım 1600mhz 4 gb ram ddr3.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…