4 GB RAM için işletim sistemi önerisi

Intel E8400 3.0 GHz 6MB önbellek işlemci.
Pegatron IPX41 D3 anakart.
Crucial 4 GB 1600 MHz RAM.
Hynix 4 GB 1600 MHz RAM.
WD Blue 1 TB 7200 RPM 64MB önbellek.
Sapphire AMD R7 240 2 GB.
Windows 10 Home 64 Bit.
Benim sistemim bu oyun oynarken falan hiç kasmiyor.

Benim sistemimde oyun oynarken kasmıyor mesele bu değil, bir dosyaya tıklıyorum kimi zaman 1 dakika sonra tepki veriyor üstelik Windows boşta 1.2-1.4 GB RAM tüketecek şekilde performans arttırıcı ayarlar yapmış olmama rağmen. Boot neredeyse 3-4 dakika alıyor. Ben Windows 8.1 kullanıyorken bu süre 2 dakikadan azdı.

Benim sistemimde oyun oynarken kasmıyor mesele bu değil, bir dosyaya tıklıyorum kimi zaman 1 dakika sonra tepki veriyor üstelik Windows boşta 1.2-1.4 GB RAM tüketecek şekilde performans arttırıcı ayarlar yapmış olmama rağmen. Boot neredeyse 3-4 dakika alıyor. Ben Windows 8.1 kullanıyorken bu süre 2 dakikadan azdı.

Ekran Alıntısı.PNG

Sistemde sadece Chrome açık.

ramm.png

Arkada Edge, DC vs. açık ama PC'yi maksimum performansda kullanmaya çalışıyorum ve istemeden yanlışlıkla RAM kullanımını düşürmüşüm.
Ama hiçbir işlem yapmadan ya da sadece güç modu ve ayarlarda birkaç bir şey yapıp, oynayan sıradan kişiler iseniz, boşta 4 GB kullandığını görürsünüz.

Son düzenleme:
Sağ tık farklı kaydet yapın.

2 GB RAM sistemimle 32 Bit sürümünü kurmuştum ve memnundum. İçerisinde bloatwareler yok, oldukça performanslı sürüm.

2 GB RAM sistemimle 32 Bit sürümünü kurmuştum ve memnundum. İçerisinde bloatwareler yok, oldukça performanslı sürüm.

LTSB 2020 var internette o nasıldır bilginiz var mı?

LTSB 2020 var internette o nasıldır bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı