LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.689 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2024 #11 Ekran kartı RTX 2060, anakart AM3 DDR3, RAM 4 GB, SSD 120 GB. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistemlerden birisi.
Ekran kartı RTX 2060, anakart AM3 DDR3, RAM 4 GB, SSD 120 GB. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistemlerden birisi.
Mythday Kilopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 727 Çözümler 12 Yer Bursa 24 Aralık 2024 #12 4gb ramla bilgisayar çalışmaz bu devirde
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.689 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2024 #13 Mythday dedi: 4gb ramla bilgisayar çalışmaz bu devirde Genişletmek için tıkla... O kadar abartmaya gerek yok. Ben 4 GB RAM ile Football Manager 2023 oynuyordum.
Mythday dedi: 4gb ramla bilgisayar çalışmaz bu devirde Genişletmek için tıkla... O kadar abartmaya gerek yok. Ben 4 GB RAM ile Football Manager 2023 oynuyordum.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 467 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #14 LorrieNN dedi: Ekran kartı RTX 2060, anakart AM3 DDR3, RAM 4 GB, SSD 120 GB. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistemlerden birisi. Genişletmek için tıkla... Hocam en dengesiz demişsiniz, biz sizin gibi her istediğimizi alabiliyor muyuz burada oyun performansı konuşuluyor senın yorumun değil.
LorrieNN dedi: Ekran kartı RTX 2060, anakart AM3 DDR3, RAM 4 GB, SSD 120 GB. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistemlerden birisi. Genişletmek için tıkla... Hocam en dengesiz demişsiniz, biz sizin gibi her istediğimizi alabiliyor muyuz burada oyun performansı konuşuluyor senın yorumun değil.
LorrieNN Hectopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6.689 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H - GTX 1650 - 16 GB Ram - 1 TB M.2 SSD - Excalibur G770 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2024 #15 Samed YGZ dedi: Hocam en dengesiz demişsiniz, biz sizin gibi her istediğimizi alabiliyor muyuz burada oyun performansı konuşuluyor senın yorumun değil. Genişletmek için tıkla... Dengesiz dedim kötü veya düşük demedim. Sizin gibi derken? Ben GTX 1650 laptop ile yazıyorum bunu. Sizin gibi RTX kartım yok yani.
Samed YGZ dedi: Hocam en dengesiz demişsiniz, biz sizin gibi her istediğimizi alabiliyor muyuz burada oyun performansı konuşuluyor senın yorumun değil. Genişletmek için tıkla... Dengesiz dedim kötü veya düşük demedim. Sizin gibi derken? Ben GTX 1650 laptop ile yazıyorum bunu. Sizin gibi RTX kartım yok yani.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 467 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #16 Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor. Samed YGZ dedi: Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor. Genişletmek için tıkla... Sizce var mı hocam bir program yoksa çöp grafiklerde mı oynamaya mı çalışayım. FutureLight dedi: AM3+ anakartınız var muhtemelen güçsüz bir işlemciniz vardır o sokete 2060 takılması mantıklı değil çok sağlam OC yapılması gerekiyor tabii yapabilirseniz. 4 GB RAM ise bir o kadar da büyük sorun, yetmez. Sistemin temelinin değişmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki anakartın BIOS'unda Boost ozelligim var fanıma biraz guvenemıyorum ama yapsam yine bir sorun olur mu? Son düzenleme: 24 Aralık 2024
Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor. Samed YGZ dedi: Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor. Genişletmek için tıkla... Sizce var mı hocam bir program yoksa çöp grafiklerde mı oynamaya mı çalışayım. FutureLight dedi: AM3+ anakartınız var muhtemelen güçsüz bir işlemciniz vardır o sokete 2060 takılması mantıklı değil çok sağlam OC yapılması gerekiyor tabii yapabilirseniz. 4 GB RAM ise bir o kadar da büyük sorun, yetmez. Sistemin temelinin değişmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki anakartın BIOS'unda Boost ozelligim var fanıma biraz guvenemıyorum ama yapsam yine bir sorun olur mu?
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.358 Makaleler 2 24 Aralık 2024 #17 Samed YGZ dedi: Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor. Sizce var mı hocam bir program yoksa çöp grafiklerde mı oynamaya mı çalışayım. Hocam peki anakartın BIOS'unda Boost ozelligim var fanıma biraz guvenemıyorum ama yapsam yine bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İslemciniz nedir?
Samed YGZ dedi: Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor. Sizce var mı hocam bir program yoksa çöp grafiklerde mı oynamaya mı çalışayım. Hocam peki anakartın BIOS'unda Boost ozelligim var fanıma biraz guvenemıyorum ama yapsam yine bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İslemciniz nedir?