4 GB RAM ile ETS 1.53 oynanır mı?

Ekran kartı RTX 2060, anakart AM3 DDR3, RAM 4 GB, SSD 120 GB. Hayatımda gördüğüm en dengesiz sistemlerden birisi.

Hocam en dengesiz demişsiniz, biz sizin gibi her istediğimizi alabiliyor muyuz burada oyun performansı konuşuluyor senın yorumun değil.
Dengesiz dedim kötü veya düşük demedim. Sizin gibi derken? Ben GTX 1650 laptop ile yazıyorum bunu. Sizin gibi RTX kartım yok yani.

Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor.

Bu arada arkadaşlar işlemcim darboğaz yapmıyor FX-9000 serisi oyunlarda darboğaz falan söz konusu değil sadece RAM dusuk kaldıgından drop giriyor.

Sizce var mı hocam bir program yoksa çöp grafiklerde mı oynamaya mı çalışayım.

AM3+ anakartınız var muhtemelen güçsüz bir işlemciniz vardır o sokete 2060 takılması mantıklı değil çok sağlam OC yapılması gerekiyor tabii yapabilirseniz. 4 GB RAM ise bir o kadar da büyük sorun, yetmez. Sistemin temelinin değişmesi gerekiyor.

Hocam peki anakartın BIOS'unda Boost ozelligim var fanıma biraz guvenemıyorum ama yapsam yine bir sorun olur mu?

Son düzenleme:

Sizce var mı hocam bir program yoksa çöp grafiklerde mı oynamaya mı çalışayım.

Hocam peki anakartın BIOS'unda Boost ozelligim var fanıma biraz guvenemıyorum ama yapsam yine bir sorun olur mu?

İslemciniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı