4 GB RAM ile ne oynanır?

Batman Arkham asylum, City ve Origins öneriyorum türü seviyorsanız. Simulator oyun seviyorsanız: Demolish & Build 2018 ve farm together öneriyorum. Sniper FPS tarzı oyunlar seviyorsanız Sniper Ghost Warrior 2 öneriyorum. Bir de tadımlık keyif verici oyun türü seviyorsanız stardew valley öneriyorum. Daha isterseniz yazarım bunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Kanka teşekkürler bunları deneyeceğim peki CS oynayabilir miyim boşa 15 GB indirmek istemiyorum o yüzden soruyorum açarsa kaç FPS.
 
CS:GO diyorsanız medium ayarlarda +60 FPS oynarsınız bence, CS:GO sistemi zorlayan bir oyun.

Yine teşekkürler peki Valorant açar mı arkadaşlarla oynayacaktık.
CS:GO diyorsanız medium ayarlarda +60 FPS oynarsınız bence, CS:GO sistemi zorlayan bir oyun değil, oynayabilirsiniz.

20 FPS ile bile oynayabilirim ama benim PC kaç FPS alır bilmiyorum.
 
Size 100lerce oyun oynayabileceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim ama bu oyunların hangileri olduğunu söylemem için can you run it sitesine yönlendirmem gerek orada bilgisayarınıza 2-3 mb boyutlarında bi program indirtiryor. O programı açtığınızda aynı anda hem sitede hem pcdeki uygulamada aynı pc ekranı açılıp 3 kutu doluyor ve oynayabileceğiniz oyunlar görünüyor. Burada tğm oyunlar çıkıyor isterseniz show only games can i run diye bi seçenek var onu işaretlerseniz sadece açabildiğiniz oynayabileceğiniz oyunları listeliyor.
 
Ek olarak assasin's Creed II, Brotherhood, III ve Revelations oynayabilirsin.

Teşekkürler güzel oyunlar bunları da deneyeceğim.
Bence düşük ayarlarda oynatır, ekran kartınız iyi ama işlemciden dolayı emin değilim. Ama bence oynarsınız 50-60 FPS.

İyi miş önerilerin çok iyiydi teşekkürler.
Bence düşük ayarlarda oynatır, ekran kartınız iyi ama işlemciden dolayı emin değilim. Ama bence oynarsınız 50-60 FPS.

Bu arada powerbank biraz eski ekran kartıma bir şey olsun istemiyorum 300W'lik PSU var ekran kartım için uygunmu yoksa geliştireyim mi?
 
@427370 bu can you run it sitesini şu yüzden önberdim burada önerilen oyunların dışında çok güzel olup adı sanı duyulmamış oyunlar var bu site 8508 oyun arasından oynayabileceklerinizi seçiyor örneğin benim pc bu kadar oyunun 4363 tanesinin minimum sistem gereksinimlerini 816 tanesinin de önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor bu kadar oyundan kendime oynayacak onlarca oyun buldum.
 

Geri
Yukarı