4 GB RAM ile Windows 10 Home

yuceXx52

Picopat
Daha fazla  
Sistemde 4 GB RAM Windows 10 Pro var RAM düşük olduğundan dolayı Windows 10 Home yüklemek istiyorum. Ve 23 küsur GB fotoğraf ve video var bunların silinmemesi lazım nasıl Windows 10 Home geçebilirim?

Sistemde 4 GB RAM Windows 10 Pro var RAM düşük olduğundan dolayı Windows 10 Home yüklemek istiyorum. Ve 23 küsur GB fotoğraf ve video var bunların silinmemesi lazım nasıl Windows 10 Home geçebilirim?
Ben pro ve home arasında pek bir performans farkı olacağını düşünmüyorum.

Windows 10 Pro'da tüm özellikler var ama Windows 10 Home kısıtlı özellikler var RAM kullanımında değişikliği olacağına sanmıyorum RAM yükseltmesi yapabilirsiniz.

Windows 10 Home ISO indirip temiz kurlum yapın bence 4 GB RAM ve Windows 10 Home 64 Bit ayrılmaz ikili.

Windows 10 Pro'da tüm özellikler var ama Windows 10 Home kısıtlı özellikler var RAM kullanımında değişikliği olacağına sanmıyorum RAM yükseltmesi yapabilirsiniz.

Home sürümünde daha az hizmet olduğundan dolayı RAM kullanımı az olmaz mı?

Windows 10 Home ISO indirip temiz kurlum yapın bence 4 GB RAM ve Windows 10 Home 64 Bit ayrılmaz ikili.

Peki Pro sürümündeki dosyalarım silinir mi?

Temiz kurulum yapsa bile gereksiz bir sürü program olacak RAM yükseltmesi daha mantıklı

Home sürümünde daha az hizmet olduğundan dolayı RAM kullanımı az olmaz mı?
Kayda değer bir fark olmaz. Yinede o hizmetlerin o kadar ram kullanacağını düşünüyorsanız kullanmak istemediğiniz hizmetleri kapatabilirsiniz. Ama öncesinde de dediğim gibi kayda değer bir fark olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…