4 GB RAM ile Windows 10 Home

Ediyor ama format attığı zaman her şeyi süpürüyor Windows yedeklerini oraya atması için söyledim RAM yükseltmesi yaparsa onun için güzel olur.

Sürüm değiştirmek çok kolay daha dün ben format atarken Pro kurmuşum ancak Key'im Home'du 15 Dakika'da hiçbir veri kaybetmeden sürümünüzü değişitirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu video ile yapmıştım.

OEM Key'ler de olur ucuz olsa güzel illa bir Windows Key'i için niye 1.500 TL veresin.
Windows 10 Home Key'ini CMD komutları ile de halledebiliyosunuz orası da güzel ama sadece sürüm değiştirebiliyorsun bir şey bile fark etmedim bende.
Yedeklemenizi yaptıktan sonra Windows 10 Home C: Sürücüsüne kurabilirsiniz ama ben kurmak istemiyorum 2 saat zamanımı buna harcamak istemiyorum diyorsan exytpen gösterdiği video izleyerek hareket edebilirsin emin ol işe yarıyor.

Son düzenleme:
RAM alıp eklemek daha kolay...

10 güncel.PNG

Pro'da kal...

Windows 10 2015 sürümünü kullanmakmı :D saçma 2020 sürümüne geçsen iyi edersin yoksa Technopat korsanları bilgisayarın içine girip RAM ağzına atıp tıkır tıkır yer işlemci olarak hızını yarıya keser ve çekirdeklerinin tamamını yutar sonra doyar PC'den kaçar bir baktın bu PC garip bir şeyler oluyor :) :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı