Sistemim Windows 7 64 bit. Gigabye 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) anakart, Sapphire R7 250 ekran kartı ve 4 GB RAM. 4 GB RAM'i görmesine rağmen 2.92' lik kısmı kullanılabilir diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?
@euroclan
Şu ana kadar Windows 8.1 geçmediğiniz için resmen bilgisayarınıza eziyet etmişsiniz. Kesinlikle performans artışı olur. Windows 8.1 kurunca bir daha Windows 7'nin yüzene bakmayacaksınız.
@euroclan
Şu ana kadar Windows 8.1 geçmediğiniz için resmen bilgisayarınıza eziyet etmişsiniz. Kesinlikle performans artışı olur. Windows 8.1 kurunca bir daha Windows 7'nin yüzene bakmayacaksınız.
@euroclan
Abartma kardeşim. Tamam, W8.1 oldukça stabil bir işletim sistemi ve dizüstü bilgisayarımda bu işletim sistemi var fakat konunun sahibi arkadaş bilgisayarına eziyet etmiyor. Yine de arkadaşa W8.1 kurmasını öneriyorum.