4 GB RAM sistemde Windows 10 mu kullanmalı?

st4bil

Decapat
Daha fazla  
Hocamlar eski bilgisayarımın 4 GB RAM'i 1 GB ekran kartı var ve bilgisayardaki işletim sistemi Windows 11 Lite. 1.2 GB boşta RAM kullanıyor bilgisayarı tamamen kullanmıyor değilim şimdiki masaüstü ama 4 GB RAM'i olan laptop ve bunu fazla yol yaptığımız zamanlar yanımda götürüyorum. İçinde de birkaç tane dosya var zaten bir Minecraft var, arkadaşlarımla akşamları oynuyorum diye yüklü bir de kod falan yazıyorum. Yani bunda öyle aman aman ağır işlere kalkışmıyorum. Sizce iyi mi yeterli mi yoksa düşürmeli miyim Windows 10'a? Kararsız kaldım.

Hocamlar eski bilgisayarımın 4 GB RAM'i 1 GB ekran kartı var ve bilgisayardaki işletim sistemi Windows 11 Lite. 1.2 GB boşta RAM kullanıyor bilgisayarı tamamen kullanmıyor değilim şimdiki masaüstü ama 4 GB RAM'i olan laptop ve bunu fazla yol yaptığımız zamanlar yanımda götürüyorum. İçinde de birkaç tane dosya var zaten bir Minecraft var, arkadaşlarımla akşamları oynuyorum diye yüklü bir de kod falan yazıyorum. Yani bunda öyle aman aman ağır işlere kalkışmıyorum. Sizce iyi mi yeterli mi yoksa düşürmeli miyim Windows 10'a? Kararsız kaldım.
Ben 4GM RAM'li sisteme Windows 10 Lite kurmuştum,sorunsuz kullanıyordum.

Windows 10'a geçmelisiniz diye düşünüyorum.

Sisteminiz için Windows 10 uygun olabilir diye düşünüyorum çünkü Windows 7 biliyorsunuz güncelleme konusunda desteğini yitirdi. Sağlıklı performans için Windows 10 kullanın en azından şimdilik güncelleme alırsınız.

Windows 11 yerine 10'a geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Hocamlar acil kodlama işlerim olabiliyor Windows 7 desteği yok çoğu yazılım eklentisinin herkese yanıtı için de çok teşekkür ederim düşünüp kararımı vereceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı