4 GB RAM sisteme Windows 10 kurulmalı mı?

Direkt kurmalı bir sürümü orjinal Windows sitesinden indirebilirsiniz. O sisteme Win 10-11 tavsiye etmiyorum. 8.1 daha iyi olur.
Bir kere "direkt kur" seçeneğini işaretledim, kurulum ekranına atmıştı. Kurmuştum. Şimdi güncellendi mi bilmiyorum.

Windows 11 geçme önermem. Daha tam çıkmadı Windows 10'un son sürümü her zaman iyidir bendede 4GB RAM var sıkıntı etmiyor.

Hard disk ve 4 GB RAM'im var. Geçebileceğim bir Windows 10 sürümü ya da Windows 11 sürümü varsa atar mısınız? Direkt tıklayıp kurayım. Onun dışında USB falan beceremiyorum ben.

Hard disk kaç GB-TB söyler misiniz bir de RPM'si ne.

RPM öğrenme: Windows'da Hard Disk RPM Değeri Bulma - Mühendisler Dünyası.

USB' siz nasıl kurulum yapmayı bekliyorsun?
ISO dosyasının içinde setup.exe var onla kurmayı düşünüyor sanırım.
8.1 kullanıyorum çekiniyorum 10 kurmaktan çünkü hard diskim var ve driverlerimi yüklemez falan acemiyim böyle konularda.
Windows 10 Lite deneyebilirsiniz bizzat kullanıyorum baya hızlı RAM kullanımıda düşük.

8.1 kullanıyorum çekiniyorum 10 kurmaktan çünkü hard diskim var ve driverlerimi yüklemez falan acemiyim böyle konularda.
Boşta %50 bellek kullanımı ve çoğu uygulamanın açılışını yavaşlatacağını bir köşeye atarsak, kurabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…