Öyle bir şey olduğunu ilk defa duydum hocam.ISO dosyasının içinde setup.exe var onla kurmayı düşünüyor sanırım.
Öyle bir şey olduğunu ilk defa duydum hocam.ISO dosyasının içinde setup.exe var onla kurmayı düşünüyor sanırım.
Hard disk kaç GB-TB söyler misiniz bir de RPM'si ne.
RPM öğrenme: Windows'da Hard Disk RPM Değeri Bulma - Mühendisler Dünyası.
USB'siz nasıl kurulum yapmayı bekliyorsun?
Bulunuyor hocam. Ben öyle kurmuştum. Ama zararlı mı bilmiyorum (sistemim yetmiyor diye Windows 7 geçiş yaptım. "Kurduysan neden Windows 7?" diye sormayın.)Öyle bir şey olduğunu ilk defa duydum hocam.
Az önce bende merak edip USByi takıp kontrol ettim.Öyle bir şey olduğunu ilk defa duydum hocam.
Bulunuyor hocam. Ben öyle kurmuştum.
Windows 11 ağır kaçabilir hem de yeni zaten, sağlıklı olmasını beklemek hata olur. USB ile kurmak zorundasınız, sistem ayarları içindeki sıfırlama olayı haricinde.
(Windows'un bir programı vardı ismini unuttum onunla ilerleyerek yükseltme yapılıyordu sanırım)
Sürüm olarak LTSC 2019 kullanıyorum, en stabil ve uzun ömürlü versiyonu bence bu. Gereksiz şeyler yok. Öneririm.
Bir dahaki Format'ta deneyeceğim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.