4 GB RAM sisteme Windows 10 kurulur mu?

762mozart

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım orta bir PC ve ben Win10 yüklemek istiyorum sizce yükleyebilir miyim?

PC özelliklerim;
ATI Radeon HD 3600 Series ekran kartı.(Internal DAC[400MHz],Yaklaşık Top. Bellek 2809 MB, 1920 x 1080 (32 bit) [60Hz]) DirectX 11

Toplam 4 GB DDR2 RAM (Geçici Bellek)

Şu anda kullandığım Win;
Windows 7 Professional 64 BİT

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklerseniz eziyet çekersiniz. Bence kurmayın.

Ekran kartının Windows 10 sürücüsü yok fakat halledilebilir. Onun dışında işlemciniz nedir? RAM ucu ucuna yeter de SSD var mı?

SSD var ise kullanabilirsiniz. Ben 3.25 GB RAM ile kullanıyordum. Sadece düzgün çalışmayan bir HDD diske sahip olduğum için Windows 8.1'e geçtim. SSD'm olunca belki yine 10'a dönerim. HDD varsa 8.1 Pro kurabilirsin. Ayrıca bence modlanmış Windows'lara girişme. Riskli oluyorlar. Bilgin varsa kendin yapabilirsin ama.

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım orta bir PC ve ben Win10 yüklemek istiyorum sizce yükleyebilir miyim?

PC özelliklerim;
ATI Radeon HD 3600 Series ekran kartı.(Internal DAC[400MHz],Yaklaşık Top. Bellek 2809 MB, 1920 x 1080 (32 bit) [60Hz]) DirectX 11

Toplam 4 GB DDR2 RAM (Geçici Bellek)

Şu anda kullandığım Win;
Windows 7 Professional 64 BİT
Linux düşündünüz mü?. Linux Mint, Ubuntu, Pardus, POP!_OS, Debian... Bakmanızı öneririm. Eğer günlük işler için kullanıyorsanız bilgisayarınızı sizin için daha iyi olacaktır.

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım orta bir PC ve ben Windows 10 yüklemek istiyorum sizce yükleyebilir miyim?

PC özelliklerim;
ATI Radeon HD 3600 series ekran kartı.(ınternal DAC[400MHz],yaklaşık top. Bellek 2809 MB, 1920 X 1080 (32 Bit) [60Hz]) DirectX 11.

Toplam 4 GB DDR2 RAM (geçici bellek)

Şu anda kullandığım Win;
Windows 7 Professional 64 Bit.

Xtreme Lite OS 10 kullan ben kullanıyorum mis.
Linux düşündünüz mü? Linux Mint, Ubuntu, Pardus, Pop!_OS, Debian... Bakmanızı öneririm. Eğer günlük işler için kullanıyorsanız bilgisayarınızı sizin için daha iyi olacaktır.

Linux bayağı bir sıkacaktır arkadaşı Linux'da .exe açamamanın verdiği his yenilir yutulur değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı