A520M-R sistemde açılış yavaş, kendini yeniden açıyor ve performansı düşük

• Konuyu başlatan Redboi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 47

Redboi

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB Kingston HyperX 3200MHz
SSD veya HDD modeli
M.2 SDD Kingston
Ekran kartı
1070 Tİ GİGABYTE
Anakart
ASUS A520M-R
İşlemci
Ryzen 7 5700x
Şimdi şöyle arkadaşlar. Anakart aldım. Bizzat bilgisayarın her şeyini ben taktım daha önce nasıl yapıldığını bildiğimden dolayı herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Bilgisayar gayet açılıyor problem yok... Ta ki açıldıktan sonraki sorunlar şunlar: M.2 SSD olmasına rağmen bilgisayar 1 dakikada açılıyor, bilgisayarı kapattığımda kendiliğinden yeniden açılıyor, bilgisayara metal bir şey taktıktan sonra elektrik çarpıyor (bu zaten vardı ama hala devam ediyor), Caps Lock'a bastığımda harf büyütme küçütme ekranıma geliyor oyun esnasında basınca alta atıyor ve bazen nadiren performans sorunları yaşıyorum (önceki anakartımda da yaşıyordum).

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yaptınız'mı? Yaptıysanız bence yeni format çek. Sorun devam ederse CrystalDiskInfo programını indirip SSD sağlığına bakın.

BIOS güncellemesi yaptım format dün attım yapabileceğim her şeyi yaptım sanırsam artık ümidi kesiyorum en son çare yeni PSU almak zaten sistem içindeki çogu şey yeni PSU haric evde topraklama olmadığı için elektronik aletlerime fazla elektrik yükü biniyordu bu yüzden tüm bilgisayar bileşenlerim bozulmuştu en son çare.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı