4 GB RAM telefonda PUBG mi daha performanslı çalışır CoD Mobile mi?

İşletim sistemi
Android

Galanderia

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir 4 GB RAM 64 GB depolama alanı bulunan bir Android telefon var. Başlıkta belirttiğim oyunlardan hangisi daha hızlı ve FPS'i yüksek çalışır?

Cod mobile 24 gb yer kaplıyor, pubg 12 gb yer kaplıyor bence pubg daha iyi olur.

CoD Mobile 24 GB yer kaplıyor, PUBG 12 GB yer kaplıyor bence PUBG daha iyi olur.

Alt segment bir telefonda en düşük grafiklerde CoD daha yüksek performans verir ama grafikleri yükseltirseniz CoD daha düşük performans verir. Cihaz modeli nedir hocam?

CoD Mobile 24 GB yer kaplıyor, PUBG 12 GB yer kaplıyor bence PUBG daha iyi olur.

Benim Spotify 5 GB o zaman Asphalt 8'den daha mı ağır çalışıyor hocam :D

Hocam ek paket indirmeleri 20-30 GB yer kaplıyor. 64 GB için büyük bir boyut ama hepsini indirmek zorunda değilsiniz. PUBG de tüm paket indirmeleri ile 20 GB.

Peki hocam ek paketleri vesaire indirmesek ortalama kaç GB? 3.5 diyorlar da
Bir de hangisi daha performanslı çalışır?

Ek paketleri indirmeden CoD 5-6 GB, PUBG 4-5 GB. En düşük grafiklerde CoD daha performanslı çalışır. Yüksek grafiklerde PUBG daha performanslı çalışır. Telefon modeli nedir hocam?

Peki hocam ek paketleri vesaire indirmesek ortalama kaç GB? 3.5 diyorlar da.
Bir de hangisi daha performanslı çalışır?

Cihaza göre değişir hocam grafik yongası güçlü ise CoD daha rahat açar güçsüz ise PUBG daha rahat açar. Cihaz modelini söylerseniz kesin sonuç verebilirim.

Tamamdır hocam CoD'u denedim 3,79 GB yer kaplıyordu muhtemelen bu 6'ya kadar gider, şimdi de PUBG indirdim teşekkürler herkese.

24 mü? 3.5 gözüküyor hocam maksimum boyut.
Bu arada bilgisayar değil mobil versiyon hocam bilgisayar ile karıştırmış olabilir misiniz çok yüksek çünkü garibime gitti.
Kaynaklarla birlikte 24 gb, sizin dediğiniz yükleme boyutudur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı