Hocam Optane bellek alabilirsiniz bu arada bahsetmeyi unutmuşum. Gerçi DDR2 bir sisteme desteği var mı bilmiyorum.Zor bulunuyor 4 GB ramlıklar hocam.
RAM almakta sıkıntı yok
Sadece 1 GB'nin pek farkı olmaz
Hocam Optane bellek alabilirsiniz bu arada bahsetmeyi unutmuşum. Gerçi DDR2 bir sisteme desteği var mı bilmiyorum.Zor bulunuyor 4 GB ramlıklar hocam.
RAM almakta sıkıntı yok
Sadece 1 GB'nin pek farkı olmaz
2 GB mı 4 GB mı?Hocam bugün 80 TL'ye DDR2 800 MHz RAM buldum![]()
2 GB mı 4 GB mı?
Alınır.2 GB hocam
Alınır.
Hocam bir ara SSD alın siz yine de.Hem kutusunda idi sağlam dı o halde RAM almalıyım
Konu tamamlanmıştır.
Destek ve öneri veren herkese teşekkür ederim.
Bir daha ki konularda görüşmek üzere
2+1 olmaz mı?1 olan yerine 4 GB ekleyip 6 GB yapıp SSD eklemenizi öneriyorum. Bütçe el vermiyorsa 4 + SSD ona bile yetmiyorsa SSD derim ben. 1 GB'lığı satabilirsiniz.
Flex olmasın? 3 GB çift kanal mümkün değil, daha doğrusu 1.5 GB + 1.5 GB olarak mümkün ancak 1.5 GB'lık stickler üretilmediği için mümkün değil.
2+1 esnek kanal oluyor yani RAM kullanımı 2 GB olana kadar çift kanal performansında, 3 GB'a kadar ise tek kanal performansında çalışıyor.2+1 olmaz mı?
Anladım hocam2+1 esnek kanal oluyor yani RAM kullanımı 2 GB olana kadar çift kanal performansında, 3 GB'a kadar ise tek kanal performansında çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.