4 GB RAM Vista sistemde YouTube donuyor

Windows 7 bilgisayarda ben de böyle bir sorun yaşamıştım. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin

Ne gibi mesela? X64 yükleyip performans beklemeyin zaten.

8.1'i 1GB RAM ile rahatça kullandım, 7 yeterli bellek yok hatası veriyor olmasına rağmen.

Hocam hele bir denesin iyi sonuç mu kötü sonuç mu verecek göreceğiz Windows 7 Home Premium.

Hocam hele bir denesin iyi sonuç mu kötü sonuç mu verecek göreceğiz Windows 7 Home Premium.
8.1'in daha iyi sonuç vereceğinden eminim. 1.5 sene önce 8.1 sağ olsun Zoom'a girmiştim.

Bu adamın bir videosunu buldum birazdan atarım.
8.1'in daha iyi sonuç vereceğinden eminim. 1.5 sene önce 8.1 sağ olsun Zoom'a girmiştim.

Dener herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gördüğünüz gibi RAM yükseltmesi yapmış.

512 MB RAM ile Windows 7 Starter kullanmışlığım var Windows boşta 100, 150 MB gibi RAM kullanıyordu.

512 MB RAM ile Windows 7 starter kullanmışlığım var Windows boşta 100, 150 MB gibi RAM kullanıyordu.

Hocam Windows 7 starter da maximum 3 program çalışabiliyordu sanırım Windows 7'nin diğer sürümleri daha mantıklı olacaktır.

Hocam Windows 7 starter da maximum 3 program çalışabiliyordu sanırım Windows 7'nin diğer sürümleri daha mantıklı olacaktır.

3 program derken ben gayet de Chrome açıp video filan izleyebiliyordum. Hatta Metin2 oynuyorum 8 sekme açıyorum Metin2'yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…