.
Yine merhaba arkadaşlar, oyun oynayacağım fakat bu oyunların sistem gereksinimleri çok üst seviyede değil. (Oyunlar: among us, minecraft) biliyorsunuz malum dolar yüzündende fiyatlar fazla bütçem en fazla buna elveriyor. Yani sadece 2 oyun ve 1 tanede sesli,sohbet uygulaması olan discord'u kullanacağım. bunları göz önünde bulundurarak bidaha cevap verirmisiniz? (windows 10 güncel olmasa ve özellikleri olmasa geçmem fakat hem güncel bir işletim sistemi bulundurmak istiyorum hemde artık win7'den sıkıldım.)
Oyun oynayacağım fakat oyunların sistem gereksinimleri çok yüksek değil yani biliyorsunuz dolar cidden çok fazla param en fazla buna yetiyor, oynayacağım 2 oyun var onlarda among us, minecraft bunlarda baktığımda çok iyi pc isteyen oyunlar değil. (şuan win7 bilgisayarımdada kurulu ve bir fps kaybı yok, win10'a asıl geçme nedenim güncel olması ve win7'nin temasından özelliklerinden sıkılmam.) tam emin olamadım, 2 oyun 1 tanede sesli,sohbet uygulaması discord olucak yani kararsızım bidaha bunları göz önünde bulundurursanız iyi olur diye düşünüyorum.