- Makaleler
- 10
Onlar disk değil hocam, kart okuyucuyu disk olarak algılıyor. O kadar diski ne yapayım ben zaten.Hocam o kadar diski ne yapıyorsunuz?
Onlar disk değil hocam, kart okuyucuyu disk olarak algılıyor. O kadar diski ne yapayım ben zaten.Hocam o kadar diski ne yapıyorsunuz?
Hentai depolamak için o kadar disk kullanabileceğinizi düşündüm.Onlar disk değil hocam, kart okuyucuyu disk olarak algılıyor. O kadar diski ne yapayım ben zaten.
O hali ile sıkıştırılmamış oluyor, siz mesela oyuna girince o RAM sıkıştırılıyor, bu sayede oyuna daha fazla bellek kalıyor. Bu sayede performans artıyor haliyle.İşletim sistemimin RAM kapasitesinin %60'ını kullanıcağını hiç düşünmemiştim.
Bir sorun yok normal olan o zaten. Soldan bakarsanız 3,9 GB yazıyo
Oradaki "Kullanılabilir" o anda kullanılabilir olan RAM miktarı, genel bir şey değil. Toplam 4 GB RAM'in var, toplam 3,9'u kullanılabilir. Senin işletim sistemin şu anda 2,3 GB RAM kullanıyor. Geriye ise 1,7 GB RAM kalıyor. Endişelenecek bir şeyiniz yok.Kullanılabilir 3.9 gb ram varmış. Anladım teşekkürlerBunun bir hata olduğunu düşünmüyorum bende de öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.