canerkanali Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda 4 GB RAM var ama 2.7 GB kullanabiliyorum. Ekran kartım GT 1030 1.3 GB ona geçmiş sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar bilgisayarımda 4 GB RAM var ama 2.7 GB kullanabiliyorum. Ekran kartım GT 1030 1.3 GB ona geçmiş sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 9 Nisan 2022 #2 GT 1030 paylaşımlı bir ekran kartı değildir. Muhtemelen başka bir şey çalıyor RAM'i. Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #3 canerkanali dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda 4 GB RAM var ama 2.7 GB kullanabiliyorum. Ekran kartım GT 1030 1.3 GB ona geçmiş sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1354183 Genişletmek için tıkla... GT 1030'un zaten kendi VRAM'i var. İşlemciniz nedir? Ayrıca Windows'un kendine RAM ayırması normal. Son düzenleme: 9 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
canerkanali dedi: Arkadaşlar bilgisayarımda 4 GB RAM var ama 2.7 GB kullanabiliyorum. Ekran kartım GT 1030 1.3 GB ona geçmiş sanırım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1354183 Genişletmek için tıkla... GT 1030'un zaten kendi VRAM'i var. İşlemciniz nedir? Ayrıca Windows'un kendine RAM ayırması normal.
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.054 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #4 İşlemci marka modeli nedir, BIOS'tan dahili grafik birimine verilmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS canerkanali Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #5 Süleyman Yusuf dedi: GT 1030'un zaten kendi VRAM'i var. İşlemciniz nedir? Ayrıca Windows 10'un kendine RAM ayırması normal. Genişletmek için tıkla... işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi unut dedi: İşlemci marka modeli nedir, BIOS'tan dahili grafik birimine verilmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf dedi: GT 1030'un zaten kendi VRAM'i var. İşlemciniz nedir? Ayrıca Windows 10'un kendine RAM ayırması normal. Genişletmek için tıkla... işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi unut dedi: İşlemci marka modeli nedir, BIOS'tan dahili grafik birimine verilmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #6 canerkanali dedi: işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi Genişletmek için tıkla... Mümkün. Artı 0 Eksi
canerkanali dedi: işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi Genişletmek için tıkla... Mümkün.
KS KS canerkanali Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #7 Süleyman Yusuf dedi: Mümkün. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim peki Artı 0 Eksi
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.054 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #8 canerkanali dedi: işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi Genişletmek için tıkla... Doğru işlemciyi konuşuyorsak, sanırım 2008 yılında çıkan Pentium. O işlemci de entegre grafik yok, başka bir şey olmalı. Artı 0 Eksi
canerkanali dedi: işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi işlemcim eski bi model yenisini sipariş ettim markası intelin e5200 modeli sanırım içinde entegre grafik kartı var o çalmış olabilir mi Genişletmek için tıkla... Doğru işlemciyi konuşuyorsak, sanırım 2008 yılında çıkan Pentium. O işlemci de entegre grafik yok, başka bir şey olmalı.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #9 canerkanali dedi: nasıl düzeltebilirim peki Genişletmek için tıkla... Bazı anakartların BIOS'larından igpu kapatılabiliyor. Sizin için geçerli mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
canerkanali dedi: nasıl düzeltebilirim peki Genişletmek için tıkla... Bazı anakartların BIOS'larından igpu kapatılabiliyor. Sizin için geçerli mi bilmiyorum.
KS KS canerkanali Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #10 unut dedi: Doğru işlemciyi konuşuyorsak, sanırım 2008 yılında çıkan Pentium. O işlemci de entegre grafik yok, başka bir şey olmalı. Eki Görüntüle 1354193 Genişletmek için tıkla... Ne çalıyor olabilir ki RAM'den Artı 0 Eksi
unut dedi: Doğru işlemciyi konuşuyorsak, sanırım 2008 yılında çıkan Pentium. O işlemci de entegre grafik yok, başka bir şey olmalı. Eki Görüntüle 1354193 Genişletmek için tıkla... Ne çalıyor olabilir ki RAM'den