4 GB RAM'i 32 GB yapmak

Bence kesinlikle önceliği ekran kartınıza verin. En kötü 4x2 Ram yapıp iyi bir ekran kartı almalısınız. 8x2 yapmak en iyisi. GT 1030 ikinci elden satmayı deneyin.

G.

Bence kesinlikle önceliği ekran kartınıza verin. En kötü 4x2 RAM yapıp iyi bir ekran kartı almalısınız. 8x2 yapmak en iyisi. GT 1030 ikinci elden satmayı deneyin.

Mesajınız için teşekkür ederim ama ben bu sistemi toplayarak bir bilgisayarcıya yaptırmıştım, bu yüzden de kutusu yok, yine de satarsam iyi bir kazanç elde edebilir miyim?

G.

Mesajınız için teşekkür ederim ama ben bu sistemi toplayarak bir bilgisayarcıya yaptırmıştım, bu yüzden de kutusu yok, yine de satarsam iyi bir kazanç elde edebilir miyim?
Ekran kartınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim kutusuz bir şekilde alabilirim. Eski bir sistemim var.

simsekkeren58@gmail.com ulaşın bana..

32 gb saçma olur 2x8gb ram alıp en az 1050ti bir ekran kartı alırsan herhangi bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı