Sadece 4 GB RAM daha eklemen o sistem için yeterli olur. Paranı biriktir daha sonra yeni sistem topla.
Bu sisteme 32 GB RAM...
RAM değerinizi 16 GB yapıp ekran kartınızı satıp daha güçlü bir ekran kartı almanız en mantıklısı. Çok saçma bir şey olur 32 GB bu sistem için.
Peki 16 GB RAM alıp bu sisteme hangi ekran kartını öneriyorsunuz?
GTX 1650'nin altına düşme derim ben. Maddi problem varsa 16 GB RAM yerine 8 de iş görür.Peki 16 GB RAM alıp bu sisteme hangi ekran kartını öneriyorsunuz?
RX 570 gayet güzel gider düşük bütçe için. Yüksek bütçe varsa 1660 SUPER veya RX 590.Peki 16 GB RAM alıp bu sisteme hangi ekran kartını öneriyorsunuz?
Bence kesinlikle önceliği ekran kartınıza verin. En kötü 4x2 RAM yapıp iyi bir ekran kartı almalısınız. 8x2 yapmak en iyisi. GT 1030 ikinci elden satmayı deneyin.
Ekran kartınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim kutusuz bir şekilde alabilirim. Eski bir sistemim var.G.
Mesajınız için teşekkür ederim ama ben bu sistemi toplayarak bir bilgisayarcıya yaptırmıştım, bu yüzden de kutusu yok, yine de satarsam iyi bir kazanç elde edebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.