Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #21 Mr_Alone dedi: Aga baktığım zaman sistemim kaldırıyor gözüküyor Steam'den baktım SSD almayı düşünüyorum ama RAM kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Mr_Alone dedi: Aga baktığım zaman sistemim kaldırıyor gözüküyor Steam'den baktım SSD almayı düşünüyorum ama RAM kaynaklı değildir bence. Genişletmek için tıkla... Bende 8 GB RAM var. 6 GB tını CS:GO kullanıyor.
Mr_Alone dedi: Aga baktığım zaman sistemim kaldırıyor gözüküyor Steam'den baktım SSD almayı düşünüyorum ama RAM kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Mr_Alone dedi: Aga baktığım zaman sistemim kaldırıyor gözüküyor Steam'den baktım SSD almayı düşünüyorum ama RAM kaynaklı değildir bence. Genişletmek için tıkla... Bende 8 GB RAM var. 6 GB tını CS:GO kullanıyor.
Mr_Alone Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #22 Her yerde minimun böyle gösterdi
bhonix Hectopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #23 Mr_Alone dedi: Aga zaten oyun oynatıyor ama droplar fazla: I A Acaba interneten kaynaklı olabilir mi donmalar. Genişletmek için tıkla... Test yaptın mı eğer yine düzelmezse bir müşteri hizmetlerinle iletişime geç onlar bir test göndersin modeme.
Mr_Alone dedi: Aga zaten oyun oynatıyor ama droplar fazla: I A Acaba interneten kaynaklı olabilir mi donmalar. Genişletmek için tıkla... Test yaptın mı eğer yine düzelmezse bir müşteri hizmetlerinle iletişime geç onlar bir test göndersin modeme.
Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #24 Mr_Alone dedi: Her yerde minimun böyle gösterdi. Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı.
Mr_Alone Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #25 bhonix dedi: Test yaptın mı eğer yine düzelmezse bir müşteri hizmetlerinle iletişime geç onlar bir test göndersin modeme. Genişletmek için tıkla... Başka bir yere tatile gittiğimiz için internet kötü oluyor genelde ama kendi evimizde internet hızı 20/40mbps oluyor.
bhonix dedi: Test yaptın mı eğer yine düzelmezse bir müşteri hizmetlerinle iletişime geç onlar bir test göndersin modeme. Genişletmek için tıkla... Başka bir yere tatile gittiğimiz için internet kötü oluyor genelde ama kendi evimizde internet hızı 20/40mbps oluyor.
Y Yusuf Basci Decapat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #26 Mr_Alone dedi: Oyunu oynamak çok istiyorum ama RAM'im sıkıntı eder mi? Ekran kartı: AMD Radeon 530. RAM: 4 GB. İşlemci: İntelcore i5 işlemci. İşletim sistemi: Windows10. İşlemci: Intel Core i5-8250u CPU @ 1.60GHz Sistemim bu. 60FPS alıyorum ama nedense takılmalar oluyor normalde CS:GO için sistemim iyi bence. Genişletmek için tıkla... Yani çalışır ancak oynanır mı bilmem.
Mr_Alone dedi: Oyunu oynamak çok istiyorum ama RAM'im sıkıntı eder mi? Ekran kartı: AMD Radeon 530. RAM: 4 GB. İşlemci: İntelcore i5 işlemci. İşletim sistemi: Windows10. İşlemci: Intel Core i5-8250u CPU @ 1.60GHz Sistemim bu. 60FPS alıyorum ama nedense takılmalar oluyor normalde CS:GO için sistemim iyi bence. Genişletmek için tıkla... Yani çalışır ancak oynanır mı bilmem.
Mr_Alone Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #27 bhonix dedi: Test yaptın mı eğer yine düzelmezse bir müşteri hizmetlerinle iletişime geç onlar bir test göndersin modeme. Genişletmek için tıkla... SSD alsam oyunda takılmalar ve donmalar ne kadar düşer?
bhonix dedi: Test yaptın mı eğer yine düzelmezse bir müşteri hizmetlerinle iletişime geç onlar bir test göndersin modeme. Genişletmek için tıkla... SSD alsam oyunda takılmalar ve donmalar ne kadar düşer?
Y Yusuf Basci Decapat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #28 Mr_Alone dedi: SSD alsam oyunda takılmalar ve donmalar ne kadar düşer? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hiç düşmez oyun daha hızlı açılır haritalar vs daha hızlı yüklenir ama takılmalar muhtemelen RAM ya da işlemciden kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Mr_Alone dedi: SSD alsam oyunda takılmalar ve donmalar ne kadar düşer? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hiç düşmez oyun daha hızlı açılır haritalar vs daha hızlı yüklenir ama takılmalar muhtemelen RAM ya da işlemciden kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 26 Nisan 2021 #29 Fazla ısınmadan takılıyor olabilir. İyice temizleyin. Soğutucu alın. Termal macun yenileyin. Ve sistemin yeterli.
Fazla ısınmadan takılıyor olabilir. İyice temizleyin. Soğutucu alın. Termal macun yenileyin. Ve sistemin yeterli.