4 GB RAM'li Lenovo bilgisayara Windows 10 yüklemek mantıklı mı?

Zamanında Windows 10'u SSD'li ve 4 GB olarak kullandım. Sizde SSD varsa kullanabilirsiniz.

Evet Windows 8.1'den 10'a geçmek istiyorum bu mümkün mü?

SSD varsa mantıklı olabilir ancak 4 GB RAM Windows 10 için yeterli olmuyor artık. Rahat çalışması minimum 8 GB gerekli. Kendim daha önce 4 GB RAM'li PC de Windows 10 kullanmıştım. Bir yerden sonra sistem şişmeye basliyor.

SSD varsa mantıklı olabilir ancak 4 GB RAM Windows 10 için yeterli olmuyor artık. Rahat çalışması minimum 8 GB gerekli. Kendim daha önce 4 GB RAM'li PC de Windows 10 kullanmıştım. Bir yerden sonra sistem şişmeye basliyor.
Zamanında Windows 10'u SSD'li ve 4 GB olarak kullandım. Sizde SSD varsa kullanabilirsiniz.
Windows 10 yüklemenizi tavsiye etmem çünkü sistem 4 GB RAM ile kasar ama sistemde SSD var mı?
dwdwwwwwwqwqwqwq.PNG
ooooooooooooo.PNG

Windows 10 yüklemenizi tavsiye etmem çünkü sistem 4 GB RAM ile kasar ama sistemde SSD var mı?

Bilgisayarın hem kendi SSD'si var hem de benim yedek taktığım SSD var orada göründüğü gibide direkt C: Kingston ama onun SSD olduğu bilmiyorum sizce olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı