4 GB RAM'li PC'ye Windows 10 Kurulur mu?

Arkadaşların da dediği gibi FPS aşırı düşer. Mesela ben de 4 GB RAM kullanıyordum başlangıçta hiçbir sorun yoktu. 1-2 ay sonra yeni güncellemeler vs. geldikçe, 30 FPS ile oynattığı oyunları açmamaya başladı. Hatta bu oyunlara aşırı derecede düşük RAM gerektiren oyunlarda dahil olmaya başladı, belki bendeki bir problemden kaynaklıdır ama i5 işlemcinin ve AMD 1GB ekran kartının PUBG gibi basit oyunları açmaması garip.

PUBG basit bir oyun değil hatta en ağır oyunlardan gram bilin olmadan yorum yapma lütfen.
 
PUBG basit bir oyun değil hatta en ağır oyunlardan gram bilin olmadan yorum yapma lütfen.
Hocam pub g en yüksek işlem tüketen oyunlardan değildir. Son zamanlarda sunucularındaki yavaşlamadan kaynaklı bir çok oyuncu sorun yaşamış. Yüksek işlem aralığı gerektiriyor dediğiniz oyunu ortalamanın altında bir pc ile oynuyordum ben. Konu dışında yorum yapmayınız lütfen!
 
Hocam pub g en yüksek işlem tüketen oyunlardan değildir. Son zamanlarda sunucularındaki yavaşlamadan kaynaklı birçok oyuncu sorun yaşamış. Yüksek işlem aralığı gerektiriyor dediğiniz oyunu ortalamanın altında bir PC ile oynuyordum ben. Konu dışında yorum yapmayınız lütfen!

Siz PUBG gibi basit bir oyun demişsiniz PUBG basit bir oyun değil gayet de sistem istiyor yanlış bilgilendirme yapmak yasak bu sebeple de mesajım konu dışı değil!
 
Uzatmayacağım, sizi eşsiz bilgilenirinizle baş başa bırakıyorum. Pub g lite oynatmıyorsa pc bu benim sıkıntım değil patetestir zaten.
 
Uzatmayacağım, sizi eşsiz bilgilenirinizle baş başa bırakıyorum. Pub g Lite oynatmıyorsa PC bu benim sıkıntım değil patetestir zaten.

Allah Allah.
Sabahtan beri 4 GB RAM ve 1GB ekran kartlı bilgisayarım PUBG bile oynatmıyor diyorsun,
Şimdi nedense Lite oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı