4 GB RAM'li Sistem CS:GO Kaldırır Mı?

RetroMANTR

Decapat
Merhaba arkadaşlarım, benim bir sorum var sistemim şu:
Intel Pentium Dual CPU'e5500.
Intel(r) G41 Express chipset.
4 GB RAM.
Ve 100 GB'lık yer var. Bu sistemle CS:GO oynanır mı? Hangi ayarlarda en iyi performansı alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:

CS:GO çalıştırma seçenekleri​

• -Freq 144 (kullandığınız monitör kaç HZ ise onu yazmanız gerekiyor 144 yerine, laptoplar 60 Hz olur çoğunlukla, ve 144 Hz olmayan monitörler 75Hz olarak kullanılır)
  • -High (işlemcinin CS:GO’ya öncelik vermesine yarar)
  • -Nojoy (joystik devre dışı kalır)
  • -Novid (oyuna giriş introsu kalkar)
  • -NOD3D9EX (alt-Tab hızlanır)
  • +Cl_forcepreload 1 (harita önceden yüklenir)

CS:GO konsol komutları​

• Fps_max 300 (300 oynamak en mantıklısı olacaktır ne FPS değerinizi serbest bırakır ne de sıkboğaz eder, en mantıklısı ve tavsiye edileni budur)
  • Mat_queue_mode 2 (işlemciyi optimize eder)

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

• Bu ayarları yapsan bir 10-15 FPS artar ekran kartını güncelle ve oyuna gir test et.

Deneyeceğim ben bunu :)

Deneyeceğim ben bunu :)

Artmaz ise bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunu biraz kalitesiz olur ama sırf CS:GO oynamak istiyorum derseniz yapın.

Merhaba arkadaşlarım, benim bir sorum var sistemim şu:
Intel Pentium Dual CPU'e5500.
Intel(r) G41 Express chipset.
4 GB RAM.
Ve 100 GB'lık yer var. Bu sistemle CS:GO oynanır mı? Hangi ayarlarda en iyi performansı alırım?
Oynayamazsınız. Fakat açar. İstediğiniz kadar kod girin ama oynatması mümkün değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı