4 GB RAM'li sistem için hangi işletim sistemi uygun?

Bu arada 128GB depolamayı yazmamışım bunlar olurken bu alana görede seçim yapsam nasıl olur?

Yani Windows 32 gb falan kaplıyor LTSC Sürümlerde bazı uygulamalar bulunmadığı için düşer diye tahmin ediyorum.

Linux dağıtımlarıda 12 gb falan oluyor yani bir sıkıntı olmaz.
Günlük kullanım oyun vb için ise yeterli.

Yani Windows 32 gb falan kaplıyor LTSC Sürümlerde bazı uygulamalar bulunmadığı için düşer diye tahmin ediyorum.

Linux dağıtımlarıda 12 gb falan oluyor yani bir sıkıntı olmaz.
Günlük kullanım oyun vb için ise yeterli.
Aynen minacraft gibi oyunları açıyorsa benim için en iyisidir peki ben bu LTSC yi nerden bulabilirim eğet bulamassan hangi Linux sistemini kullanmalıyım?

Aynen minacraft gibi oyunları açıyorsa benim için en iyisidir peki ben bu LTSC yi nerden bulabilirim eğet bulamassan hangi Linux sistemini kullanmalıyım?
Bu ISO Arşivinden x64 LTSC 2016 yada diğer sürümleri indirebilirsin.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-11-ltsb-ltsc-icin-iso-arsivi.2196625/

Eğer Olmasaydı Pardus veya Linux Mint XFCE önerirdim.

Söylememde fayda var.
LTSC Sürümler üzerinde birçok uygulama yani Microsoft Store vb bulunmaz.

Bilgisayara farklı bir Windows 11 tiny kurduğum için güncelleme gelince çok fazla yer kaplıyor. O yüzden farklı bir işletim sistemine geçmeye karar verdim. Bana işletim sistemi önerir misiniz?(yazmayı unutmuşum sistem 128GB)

Eki Görüntüle 2394281
Sadece minecraft oynayıp internette gezineceksen Windows 7 ya da Tiny10 veya Windows 8.1 android istiyorsan bliss OS

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı