4 GB RAM'li Sistem PUBG Lite Kaldırır mı?

Vallahi bende 8GB Ram destekleyen ekran kartı ve anakart var ama pubg lite yi bile açmıyor

O zaman rahatlayabilir.

Benim RAM 4 GB idi. HP de ama ben bunu 4 GB RAM daha eklesem yani çift kanal yapsam FPS'imi ne yönle etkiler mesela CS:GO'da 25FPS kaça çıkar GTA 5'te 14FPS'lerde kaça çıkabilir bilir misiniz?

Benim RAM 4 GB idi. HP de ama ben bunu 4 GB RAM daha eklesem yani çift kanal yapsam FPS'imi ne yönle etkiler mesela CS:GO'da 25FPS kaça çıkar GTA 5'te 14FPS'lerde kaça çıkabilir bilir misiniz?
Hocam 30 fps ye çıkabilir.

4gb ram 2 çekirdekli 2gb ekran kartı amd athlon 2.80ghz pubg lite kaldirirmi kaldirirsa hangi emulator

4gb ram 2 çekirdekli 2gb ekran kartı amd athlon 2.80ghz pubg lite kaldirirmi kaldirirsa hangi emulator
Knk 2 yıllık konuyu hortlatmasaydın iyiydi yeni konu açabilirsin. Hem zaten Pubg Lite bile kalmadı ortada kapandı. Pubg Mobile emülatörü soruyorsan Gameloop indir dene alabileceğin en iyi performansı onda alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…