4 GB RAM'li Sistem PUBG Lite Kaldırır mı?

Peki 2 gb ram daha eklesem?
Veya 4 gb
Minimum sistem gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 bit
İşlemci: Intel Core i3 2,4 GHz
Bellek: 4 GB
Grafik işlemci: Intel HD Graphics 4000
Depolama alanı: 4 GB
DirectX sürümü: DirectX 11

Yani 8 GB RAM'in pek etkisi olmaz. Önemli olan işlemci ve ekran kartı.

Benim eski PC de şu şekilde acaba açar mı?

Intel Pentium 4 HT 3.2ghz
Ram 2.5gb
AMD Radeon HD 5500 Series 2GB

Sadece RAM i yükseltsem oynayabilirmiyim veya bu şekilde RAM 2 iken kaç FPS alırım

Benim sistemim 4 GB DDR2 RAM, ekran kartı 2 GB, AMD işlemci Intel Pentium 2.7. PUBG Lite veya Mobile'i kaldırabilir mi?
Mobile oynama Lite için ise ayarları düzgün yaparsan kaldırır 4 GB RAM oyun için yeterli sakın RAM ekleme oyunlar işlemci bazlı çalışır işlemcini yükselt Q8400 alabilirsin 100 TL RAM almak o sistem için mantıksız ekran kartınızda neredeyse benimki ile aynı ayar yaparsanız 60+ FPS alırsınız.
Benim eski PC de şu şekilde acaba açar mı?

Intel Pentium 4 HT 3.2ghz
Ram 2.5gb
AMD Radeon HD 5500 Series 2GB

Sadece RAM i yükseltsem oynayabilirmiyim veya bu şekilde RAM 2 iken kaç FPS alırım
En düşük çözünürlük ve ayarlarda belki bir şeyler yaparsın ama belli olmaz sistem baya eski.

Mobile oynama Lite için ise ayarları düzgün yaparsan kaldırır 4 GB RAM oyun için yeterli sakın RAM ekleme oyunlar işlemci bazlı çalışır işlemcini yükselt Q8400 alabilirsin 100 TL RAM almak o sistem için mantıksız ekran kartınızda neredeyse benimki ile aynı ayar yaparsanız 60+ FPS alırsınız.

En düşük çözünürlük ve ayarlarda belki bir şeyler yaparsın ama belli olmaz sistem baya eski.
30 FPS altında olursa hiç gerek yok indirmeye 30+ alırmıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    104,8 KB · Görüntüleme: 158
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı