Sosyal Kullanıcısı
Kilopat
Yok dostum bilgisayarda ki her şeyi sileceğim için taramaya gerek kalmayacak. Çünkü silinmiyor.
Eki Görüntüle 1354506
Sıfırlama ile virüs silemezsiniz. Format atmanız gerekir.
Yok dostum bilgisayarda ki her şeyi sileceğim için taramaya gerek kalmayacak. Çünkü silinmiyor.
Eki Görüntüle 1354506
Gereksinimler karşılanırsa neden olmasın?Dualboot ile Android kurulduğunda mobil için valorant gelecek haberleri var sorunsuz oynanır değil mi ?
Tüm programlar silinmiyor mu ayarlar driverlar falan? Ama gpu kullanımı şuan normalde bir zararı yok yavaşlama falan. Değerlerim normal.Sıfırlama ile virüs silemezsiniz. Format atmanız gerekir.
Telefonum daha iyi olabilir çünkü bilgisayarım iyi değil ve Ram miktarları eşit sayılır. Laptop işlemcisi de kötü belki de telefon geçiyordur.Gereksinimler karşılanırsa neden olmasın?
Bu clash royale açmıyor.Aha şuradan Android indirip kurun gitsin:
Android-x86 - Porting Android to x86
Android-x86 is an Android Open Source Project licensed under Apache Public License 2.0. Some components are licensed under GNU General Public License (GPL) 2.0 or later.www.android-x86.org
Bliss OS deneyin.Bu clash royale açmıyor.
O da açmıyor. x86 olan hiçbir sistem clash royale açmıyor. Bizzat test ettim.Bliss OS deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.