4 GB USB Belleğe Windows 8.1 Yazdırılır mı ?

Yanlış Bilgilendirme
Verdiğim linkteki program ile gönül rahatlığı ile windows 8.1 yazdırabilirsiniz.

Windows 7 USB/DVD Download Tool

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şahsen ben 3.77 gb lık piranha mp3 player ile windows 8.1 i sorunsuz kurdum ve kullanıyorum.

Ben 4GB USB belleğe yazdırmadım. Nasıl yaptınız söyleyebilir misiniz ? Bendeki USB 3.44 gb gözüküyor bu yüzden 16GB bir USB bellekte bulunmakta. 4 GB USB belleğe yazabilirsem benim için avantajlı olur. Nasıl yaptınız öğrenmek isterim.

Ben 4GB USB belleğe yazdırmadım. Nasıl yaptınız söyleyebilir misiniz ? Bendeki USB 3.44 gb gözüküyor bu yüzden 16GB bir USB bellekte bulunmakta. 4 GB USB belleğe yazabilirsem benim için avantajlı olur. Nasıl yaptınız öğrenmek isterim.
4 GB bellek imajın boyutunu sığdırabilecek kapasitede olmalı. Aksi taktirde her 4 GB belleğe Windows 8.1 yazdırılamıyor. En az 8 GB olmasını öneriyoruz. Ayrıca Windows 7 Download Tool öneren kullanıcılar ceza almaya devam edecekler. Microsoft bu aracı güncelledi. Ya o aracı önerin, ya da Rufus'u. Başka öneriler UEFI desteği olmadığından dolayı yanlış bilgi olarak sayılacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı