4 GB ve 8GB RAM Performans Farkı

RAM'ı zaten aldım şu anda da kullanıyorum ve gerçekten masaüstü kullanımından alt+tab atış hızına kadar her şeyi değiştirdi.

Son düzenleme:
Türkiyede böyle. Yapacak birşey yok. Amerikada yaşamıyorsun. Herkes zengin değil tabirini yorumlarken de umarım ironi yapmışsındır.

İroni falan yok. 4 GB RAM 200-250 lira civarı. 50-100 lira daha verince zengin olmuyorsun asıl ironi yapan sensin bence.

4 GB RAM diye bir şey kalmadı bitti gitti artık. 8 vs 16 karşılaştırılması yapılıyor. 8'in geleceği tehlikede 1-2 yıl içinde o da silinecek. Hala 4 kullanan kaldı mı?

Benim laptopum 4 GB en kısa zamanda bir 4 daha alıp 8 GB yapacağım.

4 GB RAM diye bir şey kalmadı bitti gitti artık. 8 vs 16 karşılaştırılması yapılıyor. 8'in geleceği tehlikede 1-2 yıl içinde o da silinecek. Hala 4 kullanan kaldı mı?

Arkadaşım herkesin maddi durumu almaya yetmiyor, yani kısaca kaldı.

Sistemim;

● E5450 3.51 GHz - Stok Fan
● P5G41T-M LX DDR3
● Asus Strix GTX 950 OC Edition
● 4 GB RAM 1550 MHz
● Cooler Master 400W 80+ MWE PSU

Ekran kartı kullanımım 720P maksimum ayarlarda Fortnite'de %80 civarındaydı. Tabii 4 GB RAM maksimum ayarlarda fazlasıyla drop yaşatıyordu. Dün elime yeni aldığım 4 GB RAM ulaştı siparişini vermiştim. RAM'ı kullanmaya başladım ve şuan maksimum ayarlar 720P'de ekran kartı kullanımım %99'dan inmiyor ve yaşadığım takılmalardan da eser yok. RAM işlemci gücünü olumlu yönde nasıl etkileyebiliyor?
Dağlar kadar fark var.

4 GB bilgisayarı rezil yapar, 8 gb vezir :D

ben kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı