- Makaleler
- 21
Bitti bile ne geleceği. American Truck bile 4 GB kullanıyor.
Banım vardı yazamadım. Vram yetersiz kaldığında ramden kullanacak. Bende biliyorum arada droplar olabilir ama 16gb ve 3200 mhz dual ram kullanıyorum. Diyelim oyun 6gb vram kullanıyor ramden çektiği 2 gb çok etki yapmaz. İdere edilebilir gibi araştırmam sonucu ve kafamda kalanlar vasıtasıyla yazdım.VRAM engeline takıldığın zaman o çok güzel GPU sizi kurtaramaz oyunlar deli gibi takılır. Paşa paşa ayar kısmak zorunda kalırsınız yüksek FPS aldığınız halde.
Hocam dediğiniz şey doğru. Eğer ekran kartı belleği yetmezse sistem belleğine gidilir ancak zaten sistemin bir yerine erişmek belli başlı bir vakit kaybı dolayısıyla performans kaybı olduğu gibi ekran kartı belleklerinin RAM'lere oranla çok çok daha hızlı olmasını da belirtmiş olayım.Banım vardı yazamadım. VRAM yetersiz kaldığında RAM'den kullanacak. Bende biliyorum arada droplar olabilir ama 16 GB ve 3200 mhz dual RAM kullanıyorum. Diyelim oyun 6 GB VRAM kullanıyor RAM'den çektiği 2 GB çok etki yapmaz. İdare edilebilir gibi araştırmam sonucu ve kafamda kalanlar vasıtasıyla yazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.