4 gün önce alınan monitör iade edilebilir mi?

sergenS

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, pazartesi günü İncehesap'tan linkteki monitörü 5599 TL'ye satın aldım fakat şu an Gaming gecesinde indirime girecekmiş, İncehesap'tan aradaki fiyat farkını kupon şeklinde verilmesini veya hesabıma iade edilmesini talep ettim, bu talebim olumsuz sonuçlanırsa eğer monitörü iade etmek istiyorum, sizce iade edebilir miyim?

Monitör: AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

1744392757145.png

Merhaba arkadaşlar, pazartesi günü İncehesap'tan linkteki monitörü 5599 TL'ye satın aldım fakat şu an Gaming gecesinde indirime girecekmiş, İncehesap'tan aradaki fiyat farkını kupon şeklinde verilmesini veya hesabıma iade edilmesini talep ettim, bu talebim olumsuz sonuçlanırsa eğer monitörü iade etmek istiyorum, sizce iade edebilir miyim?

Monitör: AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Eki Görüntüle 2467476

Bende bu gece aldım, memnun musun genel anlamda monitörden nasıl?

Bende bu gece aldım, memnun musun genel anlamda monitörden nasıl?

Vallahi kral daha önce farklı monitör deneyimlemedim, çok eski bir monitörden geçtim buna, bence gayet iyi. 1 ms GtG, 0.5 MPRT varmış ne olduğunu bilmiyorum ama iyi bir şey sanırım :D ha bir de 300 nit ve %129sRGB o yönden de iyi. Kontrast ve gama ayarı falan yaparsan daha iyi görüntü elde eder mişsin forumda öyle okumuştum ama daha bir ayar yapmadım. Yazılımı var ama pek ayar yapılamıyor ve kalitesiz, sanki Hint bir yazılımcıya 100 dolara yaptırmışlar gibi. Pivot olsa çok daha iyi olurdu bir de ayağı kalitesiz gibi, ben buna birkaç ay sonra monitör kolu almayı düşünüyorum. Ama genel olarak iyi monitör. 4900e bu şu anki piyasada rakipsiz, zaten Türkiye piyasasında 1 aydır var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı